Zdrvená vojvodkyňa Kate: Drsný narodeninový darček od rivalky
10 | 01 | 2020 I Dominik Simon

Kým ona oslavovala 38 rokov, celý svet riešil len škandál okolo rivalky Meghan a princa Harryho. Veselú párty tak vojvodkyňa z Cambridge rozhodne neprežila. Čo dokladajú aj tajne urobené snímky. Informuje ahaonline.cz .


Je na nich totiž zachytená na ceste do Kensingtonského paláca, príliš radostne ale nepôsobila. Ťažko povedať, či sa na jej vizáži prejavilo práve nečakané vyhlásenie druhého kráľovského páru. Každopádne Kate vyzerala strhaná a úsmev sa na jej tvári neobjavil ani na chvíľu. Pritom podľa denníka Mirror mala práve mieriť na svoju narodeninovú oslavu do paláca, kde na ňu čakala s gratuláciou celá rodina.

Zrejme tušila, že napriek jej veľkému dňu sa celá konverzácia rovnako bude točiť okolo trúfalého rozhodnutia kráľovského páru zo Sussexu. Skoro by sa dalo povedať, že to Meghan svojej rivalke celé pokazila schválne. Načasovanie totiž bolo veľmi nezvyčajné!

Napriek tomu ale manželka princa Williama o gratuláciu od rebelov kráľovského dvora neprišla. "Prajeme vojvodkyňi z Cambridge všetko najlepšie k dnešným narodeninám," napísali len na Instagram Kensingtonského paláca Harry a Meghan. A na záver ešte pridali zopár emotikonov. Zrejme, aby sa nepovedalo ...

Harry a Meghan sa vzdajú rolí v kráľovskej rodine a budú pracovať
09 | 01 | 2020 | Imrich Kovačič / TASR