ŠKANDÁL: Spoločnosti Monsanto budeme "vďačiť" za to, že v roku 2025 bude každé druhé dieťa autistom
10 | 01 | 2020 I Preklad: Redakcia HD

Americká investigatívna novinárka Janet Phelan uviedla, že podľa Massachusettského  technologického inštitútu (MIT) bude v roku 2025 každé druhé dieťa autistom.


Doktorka Stephanie Seneff, ktorá o správe MIT informovala, upozornila, že kvôli predpokladanej epidémii by mala byť obvinená spoločnosť Monsanto. Tá je známa svojou agresívnou politikou v oblasti geneticky modifikovaných výrobkov. Povestný je jej herbicíd Roundup. Ten obsahuje glyfosát. Herbicíd bol vyvinutý ešte v roku 1970. Vtedy sa však nemohol použiť na rastliny, pretože tie okamžite hynuli. Zvýšenie objemu geneticky upravených rastlín (GMO), však postupne viedlo k rozsiahlemu používaniu tohto herbicídu.


Časom navyše spoločnosť Monsanto rastliny špecificky modifikovala tak, že namiesto toho, aby kvôli glyfosátu umierali, úplne ho spracovali. Zástupcovia spoločnosti opakovane uviedli, že používanie výrobkov, ktoré boli upravené glyfosátom, je pre zdravie ľudí úplne bezpečné. Odborníci z MIT sú však presvedčení o opaku.


Komentár Williama Engdahla: Rakovina všade naokolo. Dôvodom je svetoznáme Monsanto
Zvyšky glyfosátu boli nájdené vo vode z kohútika, pomarančovej šťave, detskom moči, materskom mlieku, čipsoch, občerstvení, pive, víne, obilninách, vajciach, ovsenej kaši, výrobkoch z pšenice a vo väčšine bežných potravín, ktoré boli testované.... Čítať ďalej
06 | 05 | 2019 | William Engdahl

Spočiatku bol v USA prostriedok Roundup použitý iba na geneticky modifikovanú cukrovú kukuricu a sójové bôby. Teraz ho používajú už aj na pšenicu.


Tieto škodlivé látky však obsahujú nielen uvedené potraviny. Už i všeobecne používaná americká sóda obsahuje veľké množstvo glyfosátu.


Podľa štúdie tento herbicíd ničí určité typy črevných baktérií. Čo vedie k ochoreniam ako Alzheimerov syndróm a Parkinsonova choroba. Tie už nadobudli na Západe charakter skutočnej epidémie. Obezita a depresia, ako „vedľajší účinok“ používania glyfosátu v strave, sú menej desivé v porovnaní so skutočnosťou, že tento herbicíd spôsobuje ľudskému potomstvu autizmus.


Mnoho západných expertov, vrátane doktorky Rima Laibow, je presvedčených, že americká oligarchia si už dlho uvedomuje tento zvrátený účinok glyfosátu. Podľa nich sa ho rozhodla použiť zámerne. S cieľom vytvoriť populáciu, ktorá by bola ľahšie manipulovateľnejšia a schopná vykonávať iba najjednoduchšie druhy prác.


V roku 2020 sa pripravte na konzumáciu chrobákov, nákupných tašiek a marihuany
V novej publikácii od spoločnosti Zero Waste Scotland by mohla byť entomofágia (prax ľudí, ktorí jedia hmyz) budúcnosť, pričom správa naznačuje, že prechod z dobytka na hmyz by mohla byť lukratívna a lepšia varianta pre životné prostredie.... Čítať ďalej
01 | 01 | 2020 | Dominik Simon