Sharon Stone vyhodili zo zoznamky. Neverili, že je to skutočne ona
31 | 12 | 2019 I Dominik Simon

Herečka Sharon Stone (61) si založila profil na zoznamke Bumble (Náhodné stretnutie). Hviezda Základného inštinktu však narazila. Nikto neveril, že to nie je falošný profil, a členovia ju nahlasovali až prevádzkovateľ nakoniec jej profil zablokoval.


"Prišla som na zoznamovaciu stránku Bumble a oni mi zrušili účet. Niektorí používatelia ma nahlásili, že to nemôžem byť ja! Hej, Bumble, som vylúčená? Nevyhadzujte ma z úľa! "Napísala Sharon Stone na Twitteri. Jej príspevok pobavil tisícky užívateľov.



"Zablokovali sme vás. Snažíme sa, aby Bumble bolo bezpečné prostredie, čo znamená, že musíme dodržiavať určité pravidlá, keď sú porušované naše hodnoty. Váš účet bol zablokovaný, pretože sme dostali niekoľko hlásení o tom, že ste falošný používateľ, "píše sa v správe, ktorú slávna herečka dostala od vedenia zoznamky.

Matka troch dospievajúcich adoptovaných synov pritom v októbri 2018 vyhlásila, že už chlapa dávno nehľadá. "Myslím, že niekde v hĺbke mysli si človek stále hovorí, možno jedného dňa nebudem slobodná matka. Potom si ale nakoniec uvedomí, že takto je to lepšie. Už dávno nehľadám nikoho, "zverila sa herečka magazínu People.



Stone sa okrem Základného inštinktu objavila v mnohých snímkach ako Total Recall, Niekto sa pozerá, Diabolská lesť alebo Casino. Za ten v roku 1995 dokonca získala Zlatý glóbus pre najlepšiu herečku. Tým si podľa svojich slov utvrdila vlastnú hrdosť na to, ako je v práci schopná. Nikdy však nechápala, prečo ju celú, takmer štyridsaťročnú kariéru považujú za sexsymbol.

"Myslím, že je to celkom vtipné, vzhľadom k tomu, že posledných dvadsať rokov som sa viac ako hraniu venovala aktivistickej činnosti, filantropii a materstvu," poznamenala.

Jiřina Bohdalová: Stres pred operáciou blízkého
Český scénarista Zdeněk Zelenka(65) to tento rok zo zdravím zrovna nevyhral. V lete prišiel o hlas a bál sa ochrnutia, pred tým mu operovali slinný kamienok. Krásne si odpočinul aspoň na Vianocie, ktoré ako prezradil českému online magazínu Aha!... Čítať ďalej
30 | 12 | 2019 | Dominik Simon