Kríza vo vzťahu Lucie Bílej? Dýka do chrbta z nečakanej strany...
31 | 12 | 2019 I Gabriel Matta

Lucie Bílá je snáď prekliata. Aspoň to tak vyzerá z posledného proroctva. Nepríjemné tvrdenie totiž pre známy pár prinášajú aj hviezdy. Čo čaká Bílú a jej testosterónového anjela?


Český bulvár Aha píše, že "Rok 2020 prinesie tomuto partnerstvu radosť, ale aj krízu. Láska bude viac vychádzať zo strany Radka a Lucia sa musí naučiť prijímať jeho podporu a oporu. Radek vnútri seba schováva nádej na rodinu, želá si dieťa, ale dokáže prijať aj rodinu, ktorá nie je jeho pokrvnou, a napriek tomu jej dokáže dať veľa lásky. Lucie má v sebe príliš zamerania sa na prácu, býva hašterivá a chce vo svojom domove vládnuť sama."

"Mala by upustiť od rozhodovania v láske, partnerstve aj v domácnosti, uľaví tak svojej duši i srdcu a mohla by tak prenechať väčšiu časť rozhodovania na svojom partnerovi. Má právo stať sa doma tým malým bezbranným dievčatkom, čo prinesie do partnerstva pokoj a mier. Je možné, že v tomto vzťahu dôjde k prípravám na manželský zväzok, ktorý však nebude dlhotrvajúci. Ich láska sa premení na krásne priateľstvo, ale napriek tomu prežijú mnoho nádejí a šťastie," tvrdí o vzťahu Lucie Bílej a Radka Filipiho kartárka, veštkyňa a energetická liečiteľka Jána Nadzieja.

Jiřina Bohdalová: Stres pred operáciou blízkého
Český scénarista Zdeněk Zelenka(65) to tento rok zo zdravím zrovna nevyhral. V lete prišiel o hlas a bál sa ochrnutia, pred tým mu operovali slinný kamienok. Krásne si odpočinul aspoň na Vianocie, ktoré ako prezradil českému online magazínu Aha!... Čítať ďalej
30 | 12 | 2019 | Dominik Simon