Rus, ktorý sa vydával za „mexického policajta“ bol nakoniec zatknutý (FOTO)
26 | 12 | 2019 I Marek Molnár

Ruský muž si vybral skutočne bizarný spôsob, ako si "vylepšiť auto", keď jeho výzor premenil na hliadkové vozidlo mexických orgánov činných v trestnom konaní. Za vozidlom sa obzrel nejeden človek - a dostalo ho do problémov so skutočnou políciou.


Zaujímavé vozidlo bolo v stredu spozorované dopravnou políciou v južnom ruskom regióne Volgograd. Čierne vozidlo s nálepkami „Federal Policia“ a mexickým znakom prešlo okolo pravých policajtov, pričom bolo okamžite donútené aby zastavilo.

Russia's Interior Ministry


„Mexický policajt“ bol nakoniec miestny 51-ročný obyvateľ, ktorý sa z nejakého neznámeho dôvodu rozhodol ozdobiť svoje auto v štýle latinskoamerického práva.

Vozidlo vyzeralo celkom podobne ako skutočné autá mexických orgánov činných v trestnom konaní, až na jednu vec - praví policajti majú na aute nápis „Policia Federal“, zatiaľ čo motorista ich dal do nesprávneho poradia.

Russia's Interior Ministry


V Rusku je zdobenie vášho auta akýmkoľvek spôsobom rozšíreným "koníčkom", pokiaľ nemiešate zdobenie so znakmi vládnych alebo štátnych agentúr.

Je tiež nezákonné vybaviť vozidlo stroboskopickými svetlami, sirénami a inými špeciálnymi signálmi na kontrolu premávky, ktoré poskytujú výhodu na ceste.

Vybavenie mexického motoristu zadržala polícia - a teraz by mohol stratiť vodičský preukaz až na dva roky.

VIDEO: Indická polícia zverejnila video, na ktorom je možné spozorovať demonštrantov so zbraňami
Indická polícia tvrdí, že nové zábery CCTV kamery slúžia, ako jasný dôkaz proti protestujúcim, ktorí počas nepokojov strieľali na policajtov. Čítať ďalej
26 | 12 | 2019 | Marek Molnár