Podpásovka od Williama: Kate strávila Vianoce v slzách!
26 | 12 | 2019 I Imrich Kovačič

Vzťah vojvodkyňa Kate a princa Williama pôsobí rozprávkovo. Bolo však obdobie, na ktoré manželia neradi spomínajú. Vianoce sú určite jedno z najkrajších období roka, a práve o to väčší šok bol pre vojvodkyňu, keď jej princ dal na Vianoce košom! Píše pluska.sk.


Na tieto Vianoce vojvodkyňa len tak nezabudne. V roku 2006 malo ísť o prvé sviatky, ktoré mali Kate a William tráviť spolu. Súčasná vojvodkyňa bola vtedy pozvaná na tradičný obed kráľovskej rodiny do Sandringhame. Bolo to vôbec prvýkrát, čo také pozvanie dostal človek, ktorý nebol oficiálne súčasťou kráľovskej rodiny.

Kate však pozvanie odmietla a rozhodla sa tráviť Vianoce so svojou rodinou. Podľa správy jej princ William teda sľúbil, že príde za ňou a oslávi Vianoce spolu v Jordanstone House. Vojvodkyňa svojho milého netrpezlivo očakávala, bohužiaľ čakala zbytočne.

William sa na poslednú chvíľu rozhodol, že bude Vianoce tráviť so svojou rodinou v Sandringhamskom panstva. Hoci pre neho táto zmena neznamenala nič hrozné, Kate to cítila inak. Krátko potom sa dvojica rozišla, našťastie kríza netrvala dlho a dali sa opäť dokopy.

Victoria Beckham zbankrotovala! Jej módna firma sa topí stratách v desiatkach miliónoch eur
Strmý pád podnikania Victorie Beckham (45) pokračuje. Jej módna firma nezarába od roku 2008 a za rok 2018 utrpela podľa BBC ďalšiu stratu, tentoraz v prepočte 10 miliónov eur. Čítať ďalej
26 | 12 | 2019 | Žaneta Hurbanová