Monika Bagárová si užíva vianočné sviatky plnými dúškami
25 | 12 | 2019 I SITA

Česká speváčka Monika Bagárová si vianočné sviatky vychutnáva plnými dúškami. „Milujem Vianoce, milujem toto obdobie. Dokonca som si užila aj to upratovanie a zdobenie domu. Ja stále niečo doma vymýšľam, pre mňa je to totiž aj spôsob odpočinku... Jediné, čo nerobím, je pečenie. Koláče som teda objednala, ale varím často,“ prezradila v rozhovore pre agentúru SITA.


Posledné decembrové dni trávi 25-ročná rodáčka z Brna s rodinou a blízkymi po prvý raz v jej novom dome. „Sme prvýkrát na Vianoce s priateľom u nás v dome, prišli k nám rodičia a sestra a jej priateľ. Strašne sa teším. Ja to milujem, celú túto atmosféru, rozprávky, koláče, tie vône, svetielka, sviečky,“ vymenovala speváčka.

Za darčekmi sa podľa vlastných slov v rodine nikdy nenaháňali, radšej si vychutnávajú spoločný čas. „Tie sviatky sú pre nás skôr o tom spoločnom príjemnom čase. Najradšej by som nám všetkým vybavila nejaký zájazd do hôr, do prírody, ale v rámci našich časových možností to nie je veľmi reálne. A ja ani nemám rada zimu,“ zasmiala sa.

„V zime rada chodím na wellness a na prechádzky, milujem, keď sa môžem teplo obliecť a prejsť sa na trhy alebo ísť v čapici večer k orloju, ale zimu ako takú rada nemám. Asi tým, že mi je celkovo furt zima, ja som asi nejaká zvláštna. Preto ma nelákajú ani lyže a ďalšie zimné športy, ani na to nemám partiu. No možno sa nám s priateľom podarí po sviatkoch vypadnúť niekam do tepla. To by sme chceli. Hádam nám to práca umožní,“ uzavrela speváčka.