Žena našla mŕtvu kolegyňu v sklade ostravskej reštaurácie. Niekto ju zavraždil
24 | 12 | 2019 I Dominik SImon

Štyridsaťšesťročnú ženu našla v pondelok kolegyňa mŕtvu v sklade reštaurácie v Ostrave. Podľa polície sa jedná o vraždu. Po páchateľovi policajti pátrajú, o akékoľvek informácie, ktoré by mohli viesť k dolapeniu vraha, žiadajú aj verejnosť. Informuje iDnes.cz.


Pracovníčku pohostinstva našla jej kolegyňa v kaluži krvi v pondelok okolo 14:00, keď prišla do práce, a ihneď zavolala políciu. "Na násilnom úmrtí ženy má úplne zrejmý vplyv momentálne neznáma osoba, ktorá potom z miesta činu odišla nevedno kam," uviedol policajný hovorca René Černohorský."

V súčasnej chvíli sa intenzívne preverujú všetky indície a poznatky k danej záležitosti, ako je doba spáchania skutku, dôvod tejto trestnej činnosti, miera zavinenia a totožnosť osoby páchateľa," dodal.

Akékoľvek informácie k tomuto činu môžu ľudia zavolať, aj anonymne, na bezplatnú policajnú linku 158.

Žena blízka masovému vrahovi z Ostravy prehovorila: Povedal mi, že sa Vianoc nedožije!
Doteraz takmer bezproblémový bezpečnostný technik Ctirad Vitásek († 42) šokoval celú krajinu, keď v utorok vpadol do čakárne traumatológie Fakultnej nemocnice v Ostrave a zastrelil tam 7 nevinných ľudí. Motív jeho činu vyšetruje polícia. Pre server... Čítať ďalej
14 | 12 | 2019 | Dominik Simon