Lucie Bíla sa pochválila: Stala sa z nej hrdá teta!
21 | 12 | 2019 I Žaneta Hurbanová

Lucie Bílá (53) sa už nemôže dočkať role babičky. Na svojich rukách totiž často rozmaznáva čerstvo narodené bábätká z okruhu svojej rodiny a priateľov. Tentoraz ju dojal dvojtýždňovej Vojtíšek.


Lucie Bílá sa raduje! Krátko pred Vianocami totiž prišiel na svet jej synovec. "Návštevu Ostravy som si mohla naplno užiť nielen vďaka vianočnému koncertu, ale aj stretnutiu s rodinami mojich dvoch švagrov. Jednému z nich sa pred 14 dňami narodil Vojtíšek. Som hrdá teta, " pochválila sa na Instagrame fotkou s bábätkom.

Z jej slov tak možno vyvodiť, že malý Vojtíšek bude synom jedného z bratov Radka Filipiho (36), s ktorým je Bíla už niekoľkým rokom po dlhej dobe skutočne šťastná. A aj keď urastený fitness tréner vyzerá ako ten pravý, na svadbu to zatiaľ nevyzerá.

Speváčka sa v minulosti tiež zdôverila, že by si priala druhé bábätko. Osud to s ňou však zamýšľal inak, a tak je matkou jediného syna Filipa Kratochvíla (23), s ktorým však výborne vychádza nielen ona, ale aj jej partner. Dokonca s ním bol na nedávnych majstrovstvách sveta v benchpressu v Brazílii, z ktorého si Filipi priviezol ohromujúci prvé miesto a zlatú medailu.

Lucie Bíla chystá nový biznis! Tentokrát to bude niečo naozaj výnimočné
Speváčka Lucie Bílá (53) netroškaří. Rozbieha totiž nový biznis, ktorý by veľa ľudí mohol príjemne prekvapiť. Čítať ďalej
03 | 11 | 2019 | Žaneta Hurbanová