Českí herci v obrovských dlhoch! Bolek Polívka aj Matrin Dejdar lietajú v problémoch
18 | 12 | 2019 I Žaneta Hurbanová

Bolek Polívka, Martin Dejdar  majú okrem toho, že sú vynikajúci herci, spoločnú ešte jednu vec. Všetci traja sa údajne dostali do miliónových dlhov! Ako sú na tom dnes?


Všetkých troch vynikajúcich českých hercov podľa magazínu Sedmička spájajú miliónové dlhy, ku ktorým sa ani sami poriadne nevedia ako...

Bolek Polívka sa dostal do dlhovej pasce vďaka tomu, že si pred mnohými rokmi zaobstaral na Vyškovsku Farmu Bolka Polívku. Kvôli dlhom o ňu ale nakoniec prišiel, keď sa v októbri roku 2013 vydražila za takmer 600 tisíc eur.

Podľa magazínu je ale teraz zrejme šťastnejší. "Nemusím farmu vlastniť. Naopak som teraz oveľa mobilnejší a slobodnejší, pretože som do nej dával všetky peniaze. Takže žiť bez farmy sa mi zdá vhodné," uviedol.

Dejdar sa do dlhov dostal kvôli snímke Panstvo, ktorého bol koproducentom. Distribútor podľa magazínu neodviedol peniaze za predaj filmu do zahraničia, a preto na Dejdara padli dlhy v údajnej výške 315 tisíc eur.

"Tieto veci sa bohužiaľ tiahnu dlho, navyše ide o prehrešky iných, ktoré mi už 17 rokov znepríjemňujú život. Našťastie si na prácu nemôžem sťažovať, diár mám plný. Napriek tomu sa musím veľa otáčať, aby som zaplatil svoje záväzky a zabezpečil rodinu," cituje magazín staršie vyjadrenie herca.

PRAVDA ODHALENÁ: Osobný lekár Schumachera šokuje celý svet! Pravda o ktorej doteraz nikto nevedel
Fanúšikovia Michaela Schumachera verili tomu, že v decemberi konečne uvidia pilota F1. No dočkali sa iba sklamania. Film nebude. Aspoň čiastočne ich ale potešil lekár, ktorý naznačil, ako na tom nemecký športovec je. Čítať ďalej
18 | 12 | 2019 | Žaneta Hurbanová