Do kráľovstva dorazil list adresovaný vojvodkyni Meghan! Tomuto nebudete veriť
17 | 12 | 2019 I Žaneta Hurbanová

Vojvodkyňa Meghan zďaleka nepadla do oka všetkým, ktorých zaujímajú osudy britskej kráľovskej rodiny, veľa ľudí sa to nebojí dať najavo. Manželka princa Harryho teraz dostala list plný zloby. Čo vadí jeho autorom?


Vojvodkyňa Meghan si za dobu, čo je členkou britskej kráľovskej rodiny, urobila veľa priateľov, ale aj veľa nepriateľov, ktorí sa neboja dať najavo svoj názor. V týchto dňoch dorazil do paláca ďalší list plný zloby adresovaný manželke princa Harryho. Čo sa v ňom píše?

Odosielateľom je nezisková organizácia The African Women Lawyers Association, ktorá sa v písaní hnevá na britské médiá za to, ako o Američanke referujú. Používajú vraj neférové ​​praktiky. Autorom listu sa nepáči ponižovanie Meghan, pre ktorú musí podľa ich názoru ísť o veľmi frustrujúcu skúsenosť.

"Cítime, že vám médiá dlhujú ospravedlnenie a lepšie zaobchádzanie za vaše charitatívne úsilie, plnenie kráľovských povinností s eleganciou a za reprezentáciu žien afrického pôvodu na svetovej scéne," píše organizácia v otvorenom liste.

Nie je to prvý podobný prejav podpory. V októbri podporilo vojvodkyňu zo Sussexu 70 poslankýň britského parlamentu. Minulý týždeň ale vo Veľkej Británii prebehli voľby, a tak je otázne, či by podobnú podporu Meghan vyjadril aj novozvolený parlament.

Vojvodkyňa Meghan Markle: Zrada oboch rodín naraz?
Vojvodkyňa Meghan má dve rodiny, do jednej sa v Štátoch narodila, do britskej kráľovskej sa vďaka sobášu s princom Harry dostala. Tohtoročné Vianoce sa jej podarí sklamať obidve naraz. Ako je to možné? Čítať ďalej
16 | 12 | 2019 | Žaneta Hurbanová