Schumacher junior: Poprvýkrát o nehode svojho otca. Srdcervúci odkaz
16 | 12 | 2019 I Žaneta Hurbanová

O stave Michaela Schumachera (50) už roky kolujú iba špekulácie, keďže od jeho nehody ho drží rodina mimo mediálneho dosahu. Preto všetkých teraz prekvapilo, keď o svojom otcovi prehovoril jeho syn Mick (20).


Mick, ktorý ide v stopách úspešnej kariéry svojho otca sa nedávno stal členom jazdeckej akadémie Ferrari. "Je to môj najväčší vzor, jednoducho preto, že bol najlepší. Už od detstva som ho obdivoval, "povedal podľa webu Šíp.cz Schumacherov syn.

Tento rok to bude šesť rokov, čo sa sedemnásobný svetový šampión formuly 1 zranil pri lyžovaní vo Francúzsku. Podľa webu isport.cz posledné správy z jeho okolia hovoria o tom, že nie je schopný chôdze a je odkázaný na invalidný vozík. Legendárny pretekár sa momentálne lieči v parížskej nemocnici, kde sa o neho stará priekopník bunkovej terapie profesor Philipp Menasché.

Michael Schumacher: Rodina posunula informácie a NOVÉ ZÁBERY! (VIDEO)
Zdravotný stav legendárneho pilota Formuly 1 Michaela Schumachera je dodnes jednou veľkou neznámou. Od doby, kedy sa Michael Schumacher v decembri 2013 vážne zranil po páde na lyžiach, sa na verejnosť dostávajú len veľmi hmlisté správy. Pozrite sa... Čítať ďalej
05 | 12 | 2019 | Žaneta Hurbanová