Vieme, prečo Marek Vašut prišiel o zaujímavú prácu!
Slovenský režisér a scenárista Dušan Rapoš (66) momentálne natáča novú komédiu Ženská pomsta, v ktorej uvidíme celú plejádu českých hereckých hviezd. Pôvodne medzi nimi mal byť tiež Marek Vašut (59), toho sa ale nedočkáme. Informuje český portál Sedmička.cz .

V snímke, ktorá bude mať premiéru v polovici budúceho roka, zažiari Dušanova manželka Eva Vejmělková a herci ako Jana Paulová, Miroslav Etzler, Petr Rychlý či Mahulena Bočanová. Práve jej filmového manžela mal zohrať Marek Vašut, lenže ten sa podľa všetkého nedohodol na podmienkach, a preto bol krátko pred začiatkom natáčania nahradený.

Jeho úlohu nakoniec získal Robert Jašków. Režisér si z toho pritom ťažkú hlavu nerobí. "Já jsem měl asi tři nebo čtyři verze ženského i mužského obsazení. Takže dokud se nezačalo točit, proces castingu byl stále ve vývoji," poukázal na to, že spomenutá obmena nebola až takou komplikáciou. Navyše bola na prospech veci! Teraz je totiž Rapoš z existujúcou partiou úplne spokojný. "Nyní mám takovou sestavu, která se mi k sobě skutečně hodí. Ty dvojice, jak jsem je spároval, fungují" pochválil sa.

Dušan tiež uviedol, že vybraný aktéri boli jeho dlhoročnými favoritmy. "Dopřál jsem si ten luxus, že jsem si film obsadil herci a herečkami, které už dlouhé roky sleduji jako režisér i jako divák. Ctím je, vážím si jich a mám je rád," uzavrel Rapoš, ktorý má na konte také snímky ako napríklad fontána pre Zuzanu, Muzzikanti alebo rozprávku Keď draka bolí hlava s Karlom Gottom v hlavnej úlohe.

Tučné konto moderátora Jana Krausa ODHALENÉ!
Moderátor Jan Kraus patrí medzi najznámejšie tváre českej a slovenskej televíznej zábavy. Nevyskytuje sa však iba vo svojej show, ako hosť sa zúčastňuje aj iných programov. A za to si podľa Sedmičky necháva tučne zaplatiť! Čítať ďalej
14 | 12 | 2019 | Žaneta Hurbanová