Preboha, také brucho ?! Cibulková vraj nie je šialená matka, už má aj meno
15 | 12 | 2019 I Dominik Simon
Po konci aktívnej kariéry sa tenistka Dominika Cibulková (30) pripravuje na materské povinnosti.Informuje portál isport.blesk.cz . Svoje tehotenstvo oznámila pred niekoľkými dňami, teraz finalistka Australian Open 2014 pridala detaily.

Rodáčka z Bratislavy si v požehnanom stave užíva každú sekundu. "Hlavne som rada, že je všetko v poriadku," povedala spokojne slovenským novinárom Cibulková. "Len prvé tri mesiace som bola dosť unavená."

Že pod srdcom ochraňuje nový život, považuje za zázrak. "Je to tak neskutočné, že som sa prvé mesiace tehotenstva tešila, až mi vyrastie brucho," povedala s úsmevom Dominika. Jej želanie sa rýchlo stalo realitou. "Až mamička hovorila: Preboha, také brucho som ja mala v šiestom mesiaci," dodala.



 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cibulková je ale ešte len na začiatku dlhej cesty. "Termín pôrodu vychádza na začiatok júna," prezradila s tým, že tehotenstvo zase tak moc neprežíva. "Na všetko som veľmi zvedavá, ale nie som taká tá šialená mamička, čo by čítala všetky knižky a nejako to sledovala. Radím sa s lekárkou, ale inak to nechávam skôr plynúť. "

Ani výbavičku predčasne nenakupuje. "To má svoj čas," má Dominika jasno. Pohlavie potomka už ale s manželom Michalom vedia. "Aj meno máme vybrané, ale ešte si to chceme nechať pre seba. Bude však typicky slovenské.

 

 

 

Dominka Cibulková otvorene o svojom sukromií. Tajný ctiteľ jej zaplnil prázdne miesto v srdci!
Dominika Cibulková (30) nedávno pokrstila svoju autobiografiu tenisu môjho života. V nej sa venuje aj tenisu aj svojmu súkromiu. Slovenská tenistka opisuje v histórii dokonca jeden zo svojich pikantných zážitkov. Čítať ďalej
21 | 11 | 2019 | Žaneta Hurbanová