Meghan a Harry idú hlavou proti prúdu. Kráľovná si buchla po stole: DOSŤ!
15 | 12 | 2019 I Žaneta Hurbanová

Alžbeta II. musela ako hlava monarchie tento rok čeliť nejednému škandálu, preto sa rozhodla konať. Jedným z najväčších škandálov bolo tohtoročné cestovanie princa Harryho a jeho manželky Meghan súkromnými lietadlami. Kráľovná teraz hľadá posilu, ktorá by mala mať pod palcom všetko ohľadom cestovania členov kráľovskej rodiny.


Alžbeta II. sa pre novú posilu rozhodla potom, čo sa princ Harry a Meghan stali terčom drsnej kritiky za využívanie leteckej dopravy. Verejnosť nabádali pred časom vojvodu a vojvodkyňu, aby obmedzili lietanie, a tým aj spaľovanie fosílnych palív a znížili tak svoju uhlíkovú stopu. V reáli na ochranu klímy ale príliš nedbajú. Slávna dvojica lieta súkromnými lietadlami po celom svete a v poslednom čase leteli dokonca štyrikrát za 11 dní.

Náplň práce nového človeka podľa webu casprezeny.sk sa nebude týkať iba leteckej dopravy. Členovia kráľovskej rodiny sa často prepravujú aj vlakmi, a tak by mal mať plne pod palcom aj tento druh prepravy. Nový zamestnanec bude vyhľadávať čo najefektívnejšie spôsoby, ktoré budú stáť čo najmenej peňazí a budú čo najviac šetriť životné prostredie.  

Nová posila bude priamo podriadená kráľovnej, vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu si tak nebudú môcť cestovať, ako sa im zapáči. Téma cestovanie je podľa webu casprezeny.sk v kráľovskej rodine veľmi aktuálna. Za svoje cesty totiž minuli takmer 6-tisíc eur.


Najnovšia kniha o kráľovnej Alžbete šokuje verejnosť aj rodinu!
Kraľovná Alžbeta ma už deväťdesiattri rokov a celý svet ju má za tú roztomilú babičku, ktorá si v kabelke, schováva niekoľko karameliek. Čítať ďalej
30 | 11 | 2019 | Žaneta Hurbanová