Charlotte Gottová má zo smrti otca hlavu v smútku: Dojemný odkaz do neba!
15 | 12 | 2019 I Žaneta Hurbanová

Už sú to dva mesiace čo sa malé dcéry vyrovnávajú so stratou otca Karla Gotta. Jedna z nich sa rozhodla uctiť jeho pamiatku po svojom na sociálnej sieti, kde zverejnila fotografie aj dojemný odkaz adresovaný do neba. Čo v ňom stálo?


Na Bertramke budú tento rok Vianoce o poznanie smutnejšie, než bývalo zvykom. Rodina Karla Gotta († 80) ich totiž bude prvýkrát oslavovať bez neho - legendárny spevák totiž začiatkom tohto októbra podľahol akútnej leukémii. Atmosféra bezpochyby doľahne na vdovu Ivanu Gottovou aj obe mladšie dcéry.

Charlotte, ktorá sa aj vďaka úspešnému spoločnému duetu najskôr vydá v otcových šľapajach, sa snaží so stratou milovaného člena rodiny vysporiadať po svojom. Hoci Majster ešte stále nemá hrob na pražských Malvazinkách, trinásťročné dievča si našlo cestu, ako v týchto dňoch uctiť jeho pamiatku.

Podľa informácií slovenských serverov pluska.sk sa na Charlottinom súkromnom profile na sociálnej sieti pred pár dňami objavili dve fotografie, ktoré trhajú za srdce. Údajne má ísť o vianočné zábery z dôb, kedy si ich ešte užívali všetci spoločne. To tento rok bude pri štedrovečernom stole jedno miesto prázdne.



Staršia z oboch dcér doplnila dojemný odkaz. "Navždy ťa budem milovať," parafrázuje ho spomínaný slovenských web. Je vidieť, že otecko Charlotte moc chýba...

http://www.hlavnydennik.sk/2019/12/15/karel-gott-%e2%80%a0-80-po-smrti-vo-filme-priznal-strach-z-jednej-veci/