Ako vyzerala Jennifer Aniston predtým než sa preslávila? Jej príspevok na Instagrame fanúšikov prekvapuje
15 | 12 | 2019 I Žaneta Hurbanová

Až 20 miliónov ľudí, ktorých Jennifer Aniston za pár týždňov nazbierala na Instagrame, mohlo vidieť archívne fotografie, na ktorej herečka ukázala, ako vyzerala predtým, než sa vďaka seriálu Priatelia preslávila.


Jennifer Aniston sa na Instagram pripojila len pred niekoľkými týždňami, ale na tejto sociálnej sieti sa evidentne rýchlo udomácnila. Vo štvrtok sa napríklad pravidelne zúčastňuje rituálu throwback Thursday, kedy ľudia zdieľajú archívne fotografie. Výnimkou nebol ani tento týždeň, kedy sa pochválila fotkou z doby, než sa preslávila po celom svete.

Na čiernobielej fotografii je malé dievča, ktoré sa pozerá z okna a na hlave má zimnú čiapku. "Som si istá, že som si priala, aby snežilo," komentovala snímku populárna herečka a sama seba označila za "dieťa Kalifornie".

Vďaka úlohe čašníčky Rachel v legendárnom seriáli Priatelia ju majú ľudia spojenú skôr s New Yorkom, pravdou však je, že sa hollywoodska hviezda narodila pred 50 rokmi v kalifornskom Sherman Oaks. Celé detstvo tam ale nestrávila.



Ako dieťa žila jeden rok so svojou rodinou v Grécku. Potom sa presťahovali kvôli otcovej práci v seriáli Love Of Life do Pensylvánie a do New Yorku, ktorý si zamilovala. V Manhattane chodila na strednú a aj vďaka seriálu na neho dodnes nedá dopustiť.

Veľký návrat seriálu Priatelia? Jennifer Aniston prezradila, "na niečom pracujeme"
Hoci sa snaží propagovať nový seriál The Morning Show, Jennifer Aniston (50) dostáva neustále otázky ohľadom Priateľov. Teraz prezradila, že s kolegami z legendárneho sitcomu na niečom pracujú. Čo konkrétne to bude, však nepovedala. Čítať ďalej
31 | 10 | 2019 | Žaneta Hurbanová