Ostrý spor medzi Angelinou Jolie a Bradom Pittom: Ich dcéra potrebuje psychiatra!
14 | 12 | 2019 I Žaneta Hurbanová

Dcéra dvojice, ktorá si s obľubou hovorí Brangelina, sa zrejme nedokáže stotožniť so svojím dievčenským pohlavím. Americké médiá nedávno prezradili, že trinásťročná Shiloh Jolie-Pitt podstupuje hormonálnu terapiu, aby sa mohla premeniť na chlapca. Lenže Brad Pitt (54) s tým stotožnený ale vôbec nie je.


Podľa webu eXtra.cz by totiž chcel tak zásadný a nezvratný krok svojej dcére vyhovoriť, Angelina (44) je však neoblomná a stojí tvrdo proti svojmu bývalému mužovi. Absolútne vraj odmieta, že by sa Brad mohol so Shiloh vidieť.

Dôvodom toho, prečo herečka odmieta otca k deťom pustiť, je údajný konflikt Brada a jeho adoptívneho syna. Po potýčke mali vraj ich vzťahy klesnúť na bod mrazu a tam už zostali. Lenže vylúčený herec by predsa len veľmi rád so svojou dcérou hovoril. Skôr, než nebude cesty späť.

Trinásťročná Shiloh Jolie- Pitt preferuje chlapčenský výzor už od útleho veku. Dievčatkom v pravom slova zmysle nikdy nebola. Napriek tomu sa jej otec domnieva, že na premenu pohlavia je ešte skoro. Podobný názor zastáva vraj aj jeho mamička, ktorá si pre zmenu myslí, že je dcéra hereckého páru psychicky chorá a namiesto zmeny pohlavia by skôr potrebovala psychiatra.

Angelina Jolie: Na pokraji zúfalstva! Manžel Brad Pitt jej ničí život
Angelina Jolie (44) by sa rada natrvalo odsťahovala z Ameriky do zámoria (zrejme do Európy), ale nechce jej to dovoliť jej ešte stáli manžel Brad Pitt (55). Čítať ďalej
07 | 11 | 2019 | Žaneta Hurbanová