Zuzana Plačková má hlavu v smútku: Zomrel jej milovaný otec, mal iba 51 rokov!
10 | 12 | 2019 I Žaneta Hurbanová

Účastníčka Hotelu Paradise a dnes známa influencerka Zuzana Plačková (28) prežíva smutný deň. Nečakane zomrel jej otecko, ktorý mal iba 51 rokov.


"V stredu som mala letieť na dovolenku a nikdy by som neverila tomu, že namiesto toho budem nečakane pochovávať svojho ocina vo veku 51 rokov," píše na svojom Instagrame, kde ju sleduje 567 tisíc ľudí, slovenská influencerka Zuzana Plačková.



"Ďakujem ti za to, ako si ma vychoval a urobil zo mňa veľmi silnú ženu schopnú čeliť tomuto svetu s nadhľadom tak, ako si to robil vždy ... Verím, že už ťa nič nebolí a je ti konečne dobre. Odpočívaj v pokoji, nikdy na teba nezabudneme. Milujeme ťa, " zverila sa vylepšená brunetka so svojimi pocitmi z náhlej straty jedného z rodičov.

Čo presne Queen Plačkovú, ako si na sociálnych sieťach hovorí, pripravilo o otecka, bližšie neuviedla. Aj jej sledujúci prejavili veľkú empatiu a bez toho, aby sa zbytočne vypytovali, vyjadrujú Zuzane a jej rodine úprimnú sústrasť...

Koľko zarába speváčka Dara Rolins? Z takéhoto prepychu vám padne sánka
Dara Rolins patrí medzi najpopulárnejšie slovenské a české speváčky. Za svoje popové hity si ale nechá poriadne zaplatiť. A to takou čiastkou, že by si jej súkromný koncert mohol dovoliť len málokto. Čítať ďalej
25 | 11 | 2019 | Žaneta Hurbanová