Smutný pohreb krásnej Moniky Potokárovej. Posledná rozlúčka prebehla bez verejnosti
05 | 12 | 2019 I Žaneta Hurbanová

Rodina herečky Moniky Potokárovej sa navždy už rozlúčila... Rodinný príslušníci si nepriali verejnú rozlúčku v divadle. Samotný pohreb na východe Slovenska sa odohral tak, aby sa o ňom nedozvedela verejnosť. Najbližší sa s Monikou rozlúčili v skorých ranných hodinách, už pred siedmou bolo po všetkom.






Monika Potokárová zomrela 25. novembra. Ráno ju našiel jej manžel Robo Roth. Smutná správa zasiahla hereckú obec aj verejnosť. Rodina si však neželala rozlúčku v SND, ako to býva zvykom.

Rodina aj najbližší sa dohodli, že herečku pochovajú na východe Slovenska. Urobili tak včera v naozaj nezvyčajnom čase. „Pohreb sa konal ešte pred oficiálnym otvorením košického cintorína. Už o 6.45 bolo po všetkom,” dozvedeli sa reportéri Nového Času.

Pohrebu sa zúčastnila len tá najbližšia rodina a samozrejme nechýbal Robo Roth. „Ruské denníky sú dopísané. Monikine denníky sú dopísané. Monika Potokárová dala divadlu všetko, bohužiaľ, všetko. Som hrdý a bolo mi cťou, že som manželom Moniky Potokárovej,”povedal herec v piatok, keď za zosnulú manželku preberal Cenu Nadácie Tatra banky za umenie.

Spolu účinkovali v divadle Aréna, ale hrali najmä v mnohých hrách v SND. Monika v minulosti netajila, že má množstvo depresívnych postáv a do toho začala skúšať ešte aj Antigonu, ktorá končí uväznením v kobke a samovraždou.

Odhalenie samovraždy krásky Moniky Potokárovej! Stalo sa to v deň kedy to manžel čakal
V deň, keď mal herec Robert Roth (47) s kolegami oslavovať po premiére filmu "Voda, čo ma drží nad vodou", si jeho manželka Monika Potokárová († 27) vzala život! A bol to on, kto ju bez známok života našiel doma. Čítať ďalej
28 | 11 | 2019 | Žaneta Hurbanová