Michael Schumacher mrtvý? Verejnosť aj Fanúšikovia sú v šoku
02 | 12 | 2019 I Žaneta Hurbanová

Zdravotný stav Michaela Schumachera už niekoľko rokov vyvoláva viac otázok, než odpovedí. To dopadá na jeho priaznivcov, ktorí sa chcú konečne dozvedieť pravdu o tom, ako na tom legendárny pilot Formuly 1 je. Nádej videli v dokumente, ktorý mal mať premiéru tento rok v decembri, nakoniec bol ale o rok odložený. A fanúšikovia sa desia najhoršieho: Schumacherov zdravotný stav sa zhoršil, alebo zomrel.


Schumacher je už päť a pol roka držaný bokom verejnosti a od nehody na lyžiach s ním hovorilo len veľmi málo ľudí. Takmer nikto preto nevie, ako na tom slávny pilot Formuly 1 dnes skutočne je.


Doteraz sa malo za to, že Schumacher síce nechodí a nehovorí, je ale schopný vnímať svet okolo seba. Jeden zo Schumacherových príbuzných totiž médiám pred časom povedal, že jazdec sám nie je schopný pohybu, napriek tomu vraj ale nejakým spôsobom s okolím komunikuje.


Údajne vyzerá takmer stále rovnako, len má plnšie líca. A každý deň vraj bojuje, aby sa jeho stav zlepšil. Tomu mala napomôcť aj údajná liečba infúziou kmeňových buniek na klinike vo Francúzsku, ktorú ale niektoré zdroje popreli.


Aký je teda aktuálny stav pretekára v skutočnosti nikto okrem jeho najbližších nevie. Oči sveta sa preto upierali na dokument z dielne nemeckých filmárov, ktorý mal mať premiéru 5. decembra. Na poslednú chvíľu bol ale zrušený.


Premiéra dokumentu sa totiž odložila minimálne o rok. "Materiálu je veľa a na jeho spracovanie potrebujeme viac času," povedal médiám hovorca spoločnosti B14 Film


Mnoho ľudí tomu neverí. Príde im divné, že by sa kvôli nadbytku materiálu posunula postprodukcia o tak veľkú dobu, a navyše tesne pred samotnou premiérou.


Na internete sa preto objavili diskusie a teórie hneď dvojakého typu. Časť ľudí sa domnieva, že sa Schumacherov stal zmenil, bohužiaľ k horšiemu, a preto tvorcovia vydanie dokumentu pozastavili. Objavili sa ale aj iné názory, podľa ktorých Schumacher už nežije.


"Zomrel? Takže teraz potrebujú nový koniec? Nevieme, či je mŕtvy alebo živý, kvôli mlčaniu jeho rodiny," napísal napríklad jeden z užívateľov na populárnom zahraničnom serveri.


S najväčšou pravdepodobnosťou ale Schumacher nie je mŕtvy, naopak. Ak by to tak bolo, pravdepodobne by rodina dávno urobila verejné vyhlásenie.


Blízky priateľ Michaela Schumachera Willi Weber má konflikt s pilotovou ženou!
Blízky kamarát Michaela Schumachera (50) a jeho bývalý manažér Willi Weber mal len jedno veľké želanie. A síce navštíviť doma slávneho pilota, ktorý je po úraze hlavy pripútaný na lôžko. Lenže nepochodil. Jeho manželka Corinna mu dala stopku.... Čítať ďalej
19 | 11 | 2019 | Žaneta Hurbanová