Neuveriteľná situácia v Rusku: Hovnocuc pomáhal uhasiť horiace BMW (VIDEO)
29 | 11 | 2019 I Marek Molnár

Chceli by ste, aby vaše auto horelo alebo bolo pokryté výkalmi? Jeden Rus dosiahol oboje, keď jeho luxusné vozidlo začalo horieť, a ako jediný na pomoc v okolí bol vodič hovnocucu.


Odporúča sa mať v aute funkčný hasiaci prístroj - dokonca v mnohých krajinách, ako v tej našej, je to dokonca povinnosť - pretože môže zachrániť životy alebo aspoň vaše vozidlo pred vzplanutím.

Nešťastný vodič v ruskom meste Samara si počas jazdy všimol, že predná časť jeho BMW X6 začala horieť. Žiaľ vodič nemal nič, čo by mu pomohlo uhasiť plameň.

Avšak mal šťastie, pretože pomoc bola blízko. Vozidlo plné kvapaliny, aj keď možno nie takej, v akú dúfal.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=32&v=u-7ejq03Qm4&feature=emb_title

Záznam o tejto kontroverznej situácii sa objavil na sociálnych médiách cez víkend. Video ukazuje vodiča, ktorý beží okolo jeho horiaceho auta, zatiaľ čo vodič hovnocucu ho veľkodušne hasí.

Miestne médiá uviedli, že pri tomto incidente nebol nikto zranený, ale to, či bolo BMW v konečnom dôsledku zachránené, zostáva záhadou.

Dychberúce video ukazuje japonské a juhokórejské stíhacie lietadlá, ako sa stretli s ruskými bombardérmi počas hliadkovej misie v Ázii (VIDEO)
Posledná hliadková misia ruských strategických bombardérov Tu-95 v ázijsko-tichomorskom regióne trvala viac ako desať hodín - je to dlhá doba, avšak japonské a juhokórejské letecké sily zabezpečili, aby sa ruskí piloti nenudili. Čítať ďalej
28 | 11 | 2019 | Marek Molnár