Escobarov brat ženie Muska pred súd "Podvádza ľudí, je horší ako Pablo!"
27 | 11 | 2019 I Žaneta Hurbanová

Elon Musk si urobil hanbu nielen s novo predstaveným automobilom Tesla Cybertruck, tým jeho problémy ani zďaleka nekončia. Ešte ku všetkému totiž bude dosť možno musieť celiť obvineniu pred súdom. Tam ho ženie Roberto Escobar, brat a niekdajšia pravá ruka drogového kráľa Pabla Escobara. Musk mu vraj ukradol nápad na výrobu plameňometov. "Musk je horší, než bol môj brat. Je to človek, ktorý zrádza ľudí. Pablo nikdy nikoho nezradil, "nechal sa Escobar počuť!


Elon Musk v poslednej dobe skáče z problému do problému.. Začalo to sporom ohľadom záchrany thajských futbalistov z jaskyne, pokračovalo vážnymi existenčnými problémami Teslu, pred pár dňami ako čerešničku predstavil šialený model Tesla Cybertruck, údajne nezničiteľné auto, ktorého okná sa počas testu pred zrakmi celého sveta rozbili po jednom hode guľou.

Avšak najpikantejnšie je, že musí slávny biznismen a vizionár čeliť hnevu muža, s ktorým určite neradno si zahrávať.

Reč je o Robertovi Escobarovi, bratovi a svojho času pravej ruke najslávnejšieho narkobaróna Pabla Escobara, ktorému viedol účtovníctvo.

Ten sa nechal počuť, že je pripravený Muska hnať k súdu, dostať z neho celých 100 miliónov dolárov a treba vraj aj ovládnuť jeho Teslu. Prečo? Mal mu vraj ukradnúť nápad na výrobu plameňometov.

Inžinier Musk spoločnsti The Boring Company údajne počas návštevy v Escobarovej spoločnosti Escobar Inc nápad obstál, načo Musk začal presne také zbrane vyrábať a v podobe hračky ich predávať.

Ide vraj dokonca o plameňomet, ktorý je vytvorený na spôsob podobného typu zbrane, ktorou si bratia Escobarovi zapaľovali legendárny balíky peňazí, pri ktorých sa pri skrývaním sa pred políciou zohrievali.

"Čoskoro proti nemu podáme v Amerike žalobu o 100 miliónov dolárov a ja urobím všetko pre to, aby prišiel o svoje postavenie v Tesle . On vie presne, čo urobil, "povedal nedávno Roberto Escobar v rozhovore pre The Telegraph.
Pridal dokonca veľa pieporného vyjadrenia, že je podnikateľ juhoafrického pôvodu, horším živlom, než bol jeho neslávne preslávený brat.
"Elon Musk je človek, ktorý podvádza ľudí. Pablo nikdy nikoho nepodviedol, "vyhlásil jeho brat.

S Robertom Escobarom a jeho tímom právnikov si rozhodne neradno zahrávať. Vyhral napríklad súd o autorské práva nad vlastníkmi domény PabloEscobar.com, ktorí mu museli vyplatiť tri milióny dolárov.

A údajne mal dotlačiť k dohode aj producentskú spoločnosť Netflix, ktorú už pôvodne žaloval o miliardu dolárov kvôli seriálu Narcos.

Dano Dangl v šoku! Jeho luxusné Audi mu podpálil obávaný mafián
A je to jasné! Šéfovi Partičky Danovi Danglovi (44) podpálil luxusné Audi Q7 mafián Jozef Walzer prezývaný Tatranka. K takémuto záveru dospela po rokoch vyšetrovania slovenská kriminálka. Informáciu priniesol Nový Čas. Čítať ďalej
17 | 11 | 2019 | František Németh