Záhadná smrt herečky Slovenského národného divadla. Kolegovia prezradili!
26 | 11 | 2019 I Žaneta Hurbanová

Bola mladá, talentovaná a kariéru mala pred sebou. Smrť mladej herečky Slovenského národného divadla Moniky Potokárovej († 27) zasiahla verejnosť aj hereckých kolegov, ktorí sa k nečakanej udalosti vyjadrujú na sociálnych sieťach.


"Vedenie Slovenského národného divadla prijalo s hlbokým smútkom správu o úmrtí poprednej mladej členky Činohry SND Moniky Potokárovej. Narodila sa 30. júna 1992 v Prešove, náhle nás opustila 25. novembra 2019. V Monike Potokárovej je naša kultúra a umenie, bola jednou z najtalentovanejších predstaviteliek mladej hereckej generácie.

Česť jej pamiatke! "Objavila sa v pondelok popoludní na stránkach Slovenského národného divadla zdrvujúcu správa o nečakanom odchode ešte len dvadsaťsedemročnej herečky Moniky Potokárové.

Podľa informácií Nového Času mohla pôvabná brunetka spáchať samovraždu. Či je to pravda to sa zatiaľ nevie.

"Je mi to strašne ľúto, ani neviem, čo povedať, napísať, a jediné, čo môžem povedať, Robe, všetci kolegovia, všetci priatelia, rodina, úprimnú sústrasť," napísal herec Slovenského národného divadla Juraj Loj(36), ktorý oslovil aj partnera zosnulej herečky, herca Roberta Rotha (47). "Veľmi smutné," nemala slov ďalšia z hereckých kolegýň Eva Pavlíková (59).

Rusko a Turecko chystajú nový kontrakt na dodávku ďalších systémov S-400
26 | 11 | 2019 | Imrich Kovačič / TASR