VIDEO: Elon Musk prišiel kvôli rozbitému oknu auta o stovky miliónov!
25 | 11 | 2019 I Magda Danková

Miliardár, technologický priekopník a v neposlednom rade šéf automobilky Tesla, Elon Musk nedávno predstavil pickup Cybertruck, s elektrickým pohonom. Prezentácia vozu, ktorý pripomína niečo medzi legendárnym Deloreanom a autom zlosyna z bondovky však nedopadla najlepšie. Vozidlo má mať nerozbitné sklá. Tieto sa však ešte počas prezentácie rozbili!


"Odolajú aj guľkám z pištolí," tvrdil Musk ešte počas toho, ako sa jeho asistent chystal na "skúšku ohňom." Figurant a šéfdizajnér Tesly, Franz von Holzhausen vzápätí plánoval do bočného skla auta hodiť kovovú guľu.

Čo sa stane s autom pri jadrovom výbuchu (VIDEO)
Jadrový výbuch je neprekonateľný typ útoku, ktorý zničí všetko, čo mu príde do cesty. Napriek tomu moderný vojenský hardvér musí byť schopný prežiť túto silu a ukázalo sa, že Rusko má ideálne miesto na testovanie, či jeho najnovší arzenál spĺňa... Čítať ďalej
16 | 11 | 2019 | Marek Molnár


Nasledoval tupý úder, pavučina na skle a Muskov rozpačitý smiech. "Môj ty sku*vený bože!" Vyletelo z miliardárových úst. "No, možno to bola až príliš silno." Opravil sa vzápätí Musk, pričom na záberoch je po celý čas vidieť rozrazené sklo auta.

"Aspoň že neprešla až dovnútra, to je veľké plus," pokúšal sa situáciu zachrániť Musk. Ničmenej, po nevydarenej prezentácii akcie Tesly klesli o šesť percent.To pre samotného Muska znamená prepad predpokladanej hodnoty imania o zhruba 768 miliónov dolárov, informoval magazín Forbes.

Podľa Muska išlo o plánovanú ukážku. "Skúšali sme to niekoľkokrát predtým a na skle to nezanechalo ani škrabanec," vysvetľoval Musk neskôr na twitteri.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=88&v=m7atGkba-Z8&feature=emb_title