Novinár z Denníka N urobil rozhovor s Palkom: "Liberáli" teraz prajú smrť jemu aj jeho synovi!
25 | 11 | 2019 I Attila Molnár
Vlna nenávistných reakcií liberálov sa preliala sociálnymi sieťami po vydaní novej knihy rozhovorov medzi konzervatívnym exministrom vnútra Vladimírom Palkom a liberálnym novinárom Karlom Sudorom. Terčom útokov pritom nebol len Palko, ale aj samotný Sudor. Internetoví „bojovníci“ za „pokrok“ priali smrť jemu a jeho rodine. Poslanec SaS Ondrej Dostál priznáva, že reakciu blízkeho okolia „jeho bubliny“ doteraz nerozdýchal. Píše Denník S.

Ako sme informovali pred niekoľkými dňami, vydanie kolekcie rozhovorov liberálneho novinára Karla Sudora s konzervatívnym exministrom vnútra Vladimírom Palkom vyvolalo mimoriadne ostrú reakciu. Po tom, ako bola časť z literárneho diela Šiel som až za hranu odpromovaná na webe média i facebookovom profile Denníka N, na adresu Palka sa objavila vlna nenávistných komentárov.

VIDEO: Novinárka českého Denníka N fyzicky napadla reportéra pro-ruského webu!
Odsúdeniahodný incident sa odohral na medzinárodnom novinárskom fóre v Prahe. Petra Procházková najprv reportéra Vladimíra Frantu nazvala "hajzlom" a "novinárskym prasaťom," pričom mu vzápätí vyrazila mobilný telefón z ruky. Procházková neváhala... Čítať ďalej
23 | 11 | 2019 | René Skalný


Liberálni čitatelia Palka označila za krstného otca neofašizmu, katolibanca a extrémistu. Mnohí z nich vyjadrovali údiv nad tým, že si liberálne médium dovolilo s konzervatívcom Palkom diskutovať. Ako však vysvitlo neskôr, obrovský „hejt“ sa vzniesol nielen na Palka, ale aj na autora rozhovorov Karla Sudora. Čitatelia dokonca priali smrť novinárovi aj jeho synovi.

„Niektorí liberáli mu nevedia prepáčiť, že vôbec urobil rozhovor s človekom, ako som ja, s konzervatívcom… Boli naňho veľmi ťažké, aj osobné a surové útoky na Facebooku. Vyhrážky, veľmi zlé priania, čo by malo postihnúť jeho alebo jeho rodinu,“ komentoval Palko pre Denník S reakciu liberálnych čitateľov.

Palko hovorí, že na Slovensku ide o nový fenomén, v Amerike však vyklíčil už dávno. „Najextrémnejšia subkultúra tohto liberalizmu sú tí SJW (Social Justice Warriors). Pripomínajú mladých komunistov z 30., 40. alebo 50. rokoch. Sú tak presvedčení o svojej pravde a opovrhujú všetkými „reakcionármi“, že k nim pristupujú ako k ľuďom, ktorí nie sú hodní nejakého dôstojného prístupu,“ hodnotí exminister.

10 otázok Ľuboša Blahu: Hyena Tódová marí vyšetrovanie, útok na Pentu ide z denníka, ktorý vlastní ESET!
14 | 10 | 2019 | Magda Danková


Šok nad reakciou liberálov vyjadril aj poslanec SaS Ondrej Dostál. „…doteraz som celkom nerozdýchal, že na úroveň nenávisti, o ktorej som si myslel, že je vyhradená fašistom, komunistom, či niektorým voličom Smeru alebo SNS, dokážu klesnúť aj niektorí ľudia z blízkeho okolia mojej bubliny,“ prezradil Dostál na sociálnej sieti. Konštatoval pritom, že nerozumie vlne všeobecného pohoršenia a hlbokého rozhorčenia nad samotným faktom, že takáto kniha vôbec vznikla.