Koľko zarába speváčka Dara Rolins? Z takéhoto prepychu vám padne sánka
25 | 11 | 2019 I Žaneta Hurbanová

Dara Rolins patrí medzi najpopulárnejšie slovenské a české speváčky. Za svoje popové hity si ale nechá poriadne zaplatiť. A to takou čiastkou, že by si jej súkromný koncert mohol dovoliť len málokto.


Magazínu Sedmička sa podarilo zistiť, koľko ste museli zaplatiť a čo všetko je potrebné zabezpečiť, aby pre vás Dara Rolins vystúpila! A nie je toho práve málo.

"Zhruba za štyridsaťminútový výstup s dvoma tanečnicami inkasuje okolo 4 tisíc eur, čo rozhodne nie je málo. Samozrejmosťou je tiež úhrada jej vynaložených nákladov, a to napríklad za dopravu," uviedol magazín.

K tomu je údajne potrebné obstarať strážené parkovisko, samostatnú uzamykateľnú alebo stráženú šatňu so zrkadlom, osvetlením, elektrinou, a súkromnú toaletu.

To ale nie je vraj ani zďaleka všetko. Dara tiež podľa magazínu chce mať nachystané fľaše s neperlivou aj perlivú vodou, obložené misy so šunkou, syrom, ovocím a zeleninou a fľaša suchého bieleho vína.

"Takisto chce mať pripravené tri uteráky a jedno balenie papierových vreckoviek. Pódium musí byť v rozmeroch minimálne 3x4 metre a medzi technické požiadavky patrí príslušná zvuková aparatúra, dva bezdrôtové mikrofóny vybraných značiek, mixážny pult a ďalších x vecí," dodáva magazín.

Dara Rolins TEHOTNÁ? Fanúšikova doslova šalejú! Ostrý odkaz speváčky
Aj keď Dara Rolins (46) stále neprezradila, či je v jej živote nový muž, tak stále dokola hovorí, že sama nie je a je šťastná. Možno preto mali jej fanúšikovia jasno, keď zverejnila fotku, kde má vypúlené bruško! Čítať ďalej
24 | 11 | 2019 | Žaneta Hurbanová