Muž na zázname z pouličnej kamery zastrelil žobrajúcu ženu, požiadala ho len o 22 centov (VIDEO)
23 | 11 | 2019 I Marek Molnár

Brazílska bezdomovkyňa bola v sobotu zastrelená v uliciach Ria de Janeira kvôli smiešne malej sume peňazí.


Video z bezpečnostnej kamery zachytáva ženu, ako prenasleduje muža. Vo chvíli, keď ho dostihne, muž vytiahne revolver, v zápätí sa žena sa otáča a chce utiecť, avšak muž ju strelí do chrbta. Jej telo bolo následne prevezené do nemocnice, kde podľahla svojim zraneniam.



31-ročná žena menom Zilda Henrique dos Santos Leandrová údajne požiadala muža o 1 brazílsky real (0,22 eura), aby si mohla kúpiť chlieb.

Muž menom Aderbal Ramos de Castro ju chvíľu ignoroval a o pár sekúnd neskôr ju zastrelil. Castro potom utiekol, ale čoskoro bol zadržaný políciou.

Podľa jeho právnika bol Castro na ceste otvoriť svoju reštauráciu a myslel, že sa ho žobráčka snažila okradnúť. V tej istej oblasti bol vraj v minulosti už niekoľkokrát okradnutý.

Drony, roboty, lasery, nadzvukové lietadlá a ďalšie futuristické zbrane: Putin chce, aby ruská armáda zvládla akékoľvek budúce výzvy(VIDEO)
Vladimir Putin vyhlásil, že ruská armáda má plán na posilnenie ruských ozbrojených síl do roku 2033, arzenál by sa mal zamerať na umelicú inteligenciu (AI) a zbrane založené na „nových fyzikálnych princípoch“. Čítať ďalej
23 | 11 | 2019 | Marek Molnár