Prečo chýbala speváčka Dara Rolins na pohrebe Karla Gotta? "Bola som v New Yorku so svojou dcérou"
22 | 11 | 2019 I Žaneta Hurbanová

Nejedného človeka napadlo, ako je možné, že na oslave osemdesiatin Karla Gotta († 80) tento rok v lete chýbala práve Dara Rolins (46), teda speváčka, ktorú preslávil duet práve so slávnym Maestrom. Až teraz prezradila, čomu dala prednosť!


Bola to najväčšia akcia tohto leta. Snáď všetkými milovaný spevák Karel Gott oslavoval koncom júna svoje okrúhle osemdesiate narodeniny v Divadle Na Jezerce a objavila sa tu tie najvýznamnejšie mená tuzemského šoubiznisu.

Vzhľadom k tomu, že si Dara a Karel boli veľmi blízki, nechávala si Slovenka smutné tajomstvo, prečo na narodeninovú party nedorazila, pre seba. Až s odstupom času, kedy opadol ten najväčší žiaľ, nabrala silu o tom všetkom porozprávať. "Telefonovali sme spolu v čase, keď oslavoval okruhlice. S Ivankou mi volali z auta, chceli, aby som tam prišla, "zverila sa slovenskému denníku Plus Jeden Deň.

"Bola som ale s Laurou v tom čase v New Yorku. Keby to nebol jej vianočný darček, určite by som to zrušila. Bol to však aj koncert Ariany Grandeo, ktorú ona zbožňuje, a bol to náš prvý týždeň v New Yorku so všetkým, čo k tomu patrí ... "vypočítavala smutne. Bohužiaľ ho musela odmietnuť ...

"Karlovi som to všetko vysvetlila. Natočili sme mu super video z Times Square, ktoré potom púšťali na plátne na oslave. Karel to pochopil, pretože zhodou okolností sú aj jeho princezné veľké fanúšičky Ariany Grande, "dodáva Dara,  ktorá na posledný telefonát s Majstrom stále spomína.

Dara Rolins o domácom násilií! Najsilnejšia pieseň v kariére?
Dara Rolins (46) tento rok vydala už v poradí štvrtý motivačný diár. Speváčka každoročne vydáva vlastný kalendár plný citátov a motivačných múdrostí. Teraz sa rozhodla prehovoriť k verejnosti aj prostredníctvom piesne, v ktorej upozorňuje na domáce... Čítať ďalej
16 | 11 | 2019 | František Németh