Kate a William: Zatajený podraz voči kráľovnej! Pre vojvodov z Cambridge to môže znamenať PORIADNÝ PRÚSER!
22 | 11 | 2019 I Žaneta Hurbanová

Zatiaľ čo jeho brat Harry (35) svoju manželku Meghan (38) požiadal o ruku po krátkej známosti, princ William (37) si dal na čas. Kate (37) požiadal až po siedmich rokoch vzťahu, a aj napriek tomu že mal druhý následník na britský trón veľa času, aby si premyslel, ako všetko prebehne, urobil jednu zásadnú chybu!


Zásnuby sa uskutočnili v Keni, kde boli obaja na výlete. William požiadal Kate o ruku rovnakým prsteňom, ktorým požiadal pred rokmi princ Charles (71) princeznú Dianu († 36). Budúca vojvodkyňa z Cambridge sa tak mohla pýšiť zásnubním prsteňom s veľkým modrým zafírom osadený 14 diamantmi.

Hoci sa dvojica zasnúbila už v októbri, oficiálne oznámenie prišlo v novembri. William si tak opäť dal celkom na čas, a tentoraz k tomu mal aj dobrý dôvod. Podľa pravidiel monarchie sa ako prvá mala o zásnubách dozvedieť kráľovná Alžbeta II., To sa však nestalo. Podľa webu pluska.sk sa ako prvý o zasnúbení dozvedel manželský pár, u ktorých William a Kate bývali!

William poprosil dvojicu o mlčanie, a tí jeho prosbu vypočuli. Všetko by prebehlo podľa plánu, bohužiaľ však jeden z kráľovských expertov, ktorý podľa pluska.sk verejne opisoval detaily ich zasnúbenia, nechtiac vyzradil aj tento krok.

Nečakané manévre Kate a Williama: Sťahovanie kvôli bábätku?
Okolo kráľovského obydlia je v poslednej dobe rušno. Minulý týždeň sa v okolí Kensingtonského paláca mali podozrivo preháňať sťahovacie dodávky. To vraj, ako uvádza magazín CheatSheet, znamená jediné. Vojvodkyňa Kate a princ William sa budú... Čítať ďalej
27 | 10 | 2019 | Imrich Kovačič