Harabinova dvojka vraj úraduje v "bordeli," tvrdí Dankov poradca
19 | 11 | 2019 I Magda Danková

To, že politika je špinavá hra je vo všeobecnosti známa vec. V tomto prípade doslova. Poradca predsedu Národnej rady, Lukáš Machala na sociálnej sieti zverejnil nelichotivé fotografie, ktoré majú pochádzať z kancelárie Romana Michelka, doposiaľ jediného známeho člena Harabinovej strany Vlasť.


"Nová strana, ktorá chce zaviesť poriadok a spravodlivosť v štáte by mala ísť príkladom. Takto vyzerá kancelária zatiaľ neoficiálneho hovorcu Štefana Harabina publicistu Romana Michelka na Laurinskej ulici" Píše na sociálnej sieti Dankov poradca, ktorý ku komentáru prikladá dve fotografie kancelárskych priestorov, ktoré vyzerajú ako po výbuchu.

Poisťovňa v reklame propaguje "nerodinu" dvoch mužov s deťmi - na LGBT lobby upozornil aj Dankov poradca
23 | 10 | 2019 | René Skalný


Porozhadzované papiere, veci váľajúce sa po zemi či stoly zapratané odpadkami všetkého druhu sa podľa Machalu majú nachádzať priamo v kancelárii riaditeľa Vydavateľstva Spolku slovenských spisovateľov, ktorým je od roku 2003 Roman Michelko.

"Nuž, ak chce niekto robiť poriadky v štáte, mal by si najprv upratať pracovisko..." Dodáva Machala na sociálnej sieti s tým, že sa nejedná o takzvaný hoax, čiže falošnú, resp. zavádzajúcu správu. Prekvapivo, Machala však svoj príspevok onedlho zmazal. Snaha spôsobiť škandál však neunikla pozornému oku verejnosti;

Zdroj: Facebook Prezident