Piráti z Karibiku bez Johny Deppa? Herec si za domáce násilie vyslúžil definitívny koniec!
17 | 11 | 2019 I Žaneta Hurbanová

O šiestom pokračovaní Pirátov z Karibiku sa dlho mlčalo. Isté ale je, že Johnnyho Deppa vo filme tentoraz neuvidíme. Studio Disney, ktoré má dobrodružnú sériu na svedomí, totiž už nemieni trpieť hercove škandály. Jedná sa predovšetkým o domáce násilie, z ktorého ho obvinila exmanželka Amber Heard.


Bez svojrázneho piráta Jacka Sparrowa si snáď sériu o pirátoch nikto nevie predstaviť. Johnny Depp sa totiž v novom filme neobjaví. Štúdio Disney pre to má hneď niekoľko dôvodov. Ten hlavný ale je, že ho exmanželka Amber Heard obvinila z verbálnych aj fyzických atakov. Ťahanice pred súdom tiež nikomu neprospeli.

Aj keď Deppovi nebolo nič dokázané, hollywoodska zápletka ho pripravila o úlohu. Obzvlášť v Amerike je pri takejto činnosti nutné mať čistý štít, v inom prípade sa role rozhodne nepohrnú. Podobne na tom skončil aj Charlie Sheen v čase keď dostal v roku 2011 vyhadzov zo seriálu Dva a pol chlapa. Za to však nemohli klebety, ale jeho problémy s drogami o alkoholom. S tým má však skúsenosti aj Depp.

Šieste pokračovanie pirátov tak zrejme bude niečo nezvyčajne. Zmena nastane aj v scenáristoch. K tvorbe nových pirátov boli totiž povolaní autori Deadpool - Rhett Reese and Paul Wernicke. Taktiež je možné, že namiesto Jacka Sparrowa dostane šancu pred kamerou žena.

"Hoci je to informácia nepotvrdená, zatiaľ padli mená ako Emma Stone, Jennifer Lawrence, Daisy Ridley či Karen Gillan. Fanúšikovia sú pochopiteľne naštvaný a chcú Deppa dostať späť na palubu lode, "píše web Econotimes.com. Vznikla dokonca online petícia, ktorú môžete podpísať aj vy. Ďalším dôvodom, prečo štúdio Deppa odstrihli, boli financie. Hollywoodsky herec mal totiž percenta zo zisku filmov. Podľa časopisu Forbes sa celkový zárobok posledného dielu vyšplhal na 90 miliónov dolárov.

Filmoch o pirátoch bolo zatiaľ päť: Prekliatie Čiernej perly, Truhlica mŕtveho muža, Na konci sveta, V neznámych vodách, Salazarovho pomsta a najnovšie by sa mal volať Hnev mora. V kinách bude až v roku 2021.

"Hviezda Avengers" Jeremy Renner má čo vysvetľovať: Pod vplyvom drog chcel zastreliť seba aj manželku! Dokonca došlo aj k streľbe
Podľa informácií TMZ, bývalá manželka Jeremyho Rennera (48) alias Hawkeyeho z Avengers obvinila herca, že sa jej vyhrážal smrťou. Herečka Sonni Pacheco sa s Rennerom rozviedla v roku 2015, od tej doby sa pár súdi o dcéru Avu (6). Čítať ďalej
15 | 10 | 2019 | Ján Prokop