Najobľúbenejšie vtipy Majstra Karla Gotta! Väčšina z nich je o židoch, skrýva sa za tým niečo viac?
14 | 11 | 2019 I Žaneta Hurbanová

Pokiaľ je niečo čo sa Karlovi Gottovi nedalo odoprieť, bol to zmysel pre humor. Miloval najmä židovské anekdoty, ktorými pravidelne obšťastňoval poslucháča Českého rozhlasu. Tu sú jeho najobľúbenejšie vtipy, na ktoré budú fanúšikovia spomínať ešte veľmi dlho.


Viete, prečo sa Židia pozerajú na pornofilmy od konca na začiatok? Pretože najviac ich vzrušuje, keď tie dievčatá vracajú peniaze späť.

Na chodníku sedí chudobný, žobravý Žid. Okolo ide bohatý Žid, ktorý má kožuch až na zem. Má cigaru v ústach. Chudobný žobrák kričí na bohatého. Prosím Vás, milostivý pane, dajte mi niečo. Ja som už celý týždeň nič nejedol. A ten bohatý sa na neho otočí a hovorí: Musej sa nútiť no, musej sa nútiť.

Keď Mojžiš viedol svoj ľud z egyptského otroctva a prišiel k moru, povedal: Tak ja tu vediem svoj ľud na úteku z egyptského otroctva, zozadu ma už ohrozuje faraónova armáda a ja tu nevidím žiadne lode. Zavolal si PR managera otrokov a povedal: To si to more mám snáď nejako otvoriť a ísť po dne? No toto keď dokážu, tak ja im zaručujem dve stránky v Starom zákone, povie manager.

Žobravý Žid príde k vile bohatého Žida a zazvoní. Boháč otvorí. Má mastnú pusu od jedla. Chudák hovorí: Nemáte niečo na jedenie, pane? Nič tu už nie je, len ak vám nevadia rezance s makom z minulého dňa? A chudák povie: No zaplať pán Boh za to. Bohatý odvetí: Tak príďte zajtra.

Príde Žid do katolíckeho kostola na spoveď. Prichádza kňaz a hovorí: Rozprávaj synovi, ako si zhrešil. Túto noc premiloval s dvoma ženami v posteli, ktoré hovorili, ze nič tak krásneho ešte nezažili. Tak to bude stokrát Otče náš, povie kňaz. Viete ale, ja som Žid a ja tie vaše riekanky nepoznám, odvetí mladík. Tak čo sakra robíš v katolíckom kostole, diví sa kňaz. No kde inde, by som sa s tým mohol pochváliť, odpovie mladík.

Karel Gott: Bezhlavo zamilovaný do pôvabnej speváčky! Dokonca malo dojsť k svadbe
Karel Gott bol desiatky rokov známy ako neulovitelný zvodca, ktorý sa síce prikláňal k ženám, no svadbu ale odmietal. Nakoniec sa ho podarilo uloviť Ivane, ako sa ale teraz ukázalo, nebola prvá. Gott sa totiž mal ženiť už skôr, s inou... Čítať ďalej
27 | 10 | 2019 | Ján Prokop