Marček chce Kisku dostať do basy, lebo tam podľa neho patrí!
14 | 11 | 2019 I Magda Danková

Poslanec slovenského parlamentu, bývalý člen hnutia Sme rodina a súčasný predseda hnutia Hlas ľudu sa na svojom Facebooku tvrdo pustil do ex-prezidenta Kisku. Peter Marček nezostal nič dlžný ani smeráckemu ministrovi zahraničných vecí, Miroslavovi Lajčákovi.


Kým "donútiť odstúpiť" ministra Lajčáka Marček považuje za svoj cieľ, po Kiskovi vraj pôjde do vtedy, pokiaľ ho "naše orgány činné v trestnom konaní nezoberú do väzby, nevyšetria , prokuratúra ho neobviní a kým ho súdy spravodlivo neodsúdia za všetky trestné činy, ktoré tento vlastizradca, Sorosov človek, spáchal!"

Marček si v otvorenom liste podal Harabina: Poslanec odhaľuje zákulisie prezidentskej kampane!
Poslanec NRSR Peter Marček, bývalý člen hnutia Sme Rodina a súčasný zakladateľ hnutia Hlas Ľudu sa na svojom Facebooku "obul" do Štefana Harabina. Sudcovi a volebnému lídrovi novovznikajúcej strany Vlasť Marček vyčíta nevďačnosť za jeho pomoc v... Čítať ďalej
29 | 10 | 2019 | Magda Danková


Lajčákov švagor Kiska (Pozn.redakcie: sestra ministrovej manželky je vo vzťahu s bratom ex-prezidenta) je podľa Marčeka "Sorosov človek, vlastizradca, úžerník, daňový a pozemkový podvodník" v jednej osobe a preto patrí do basy.

Marček zároveň pripomína, že sa blížia "najdôležitejšie parlamentné voľby v novodobých dejinách" v rámci ponovembrových udalostí z 1989 roku a preto je treba konať. Podľa Marčeka totižto reálne hrozí, že liberálna opozícia strán Za ľudí, Progresívcov, OĽANO, či Sas si nežnú revolúciu takpovediac prisvojí.

Ľudia prezentujúci sa ako "Slušné Slovensko" vraj nebudú mať problém udalosť zneužiť ako ďalší nástroj takzvaného boja proti fašizmu - v preklade útoku na pronárodné strany a záujmy zvrchovaného Slovenska. Uzatvára na Facebooku poslanec.