Seriál Priatelia sú späť! Je to potvrdené
13 | 11 | 2019 I Žaneta Hurbanová

Dočkajú sa fanúšikovia vytúženého comebacku seriálových Priateľov? Jennifer Aniston o tom v náznakoch hovorila, podľa všetkého sú s tým však oboznámení aj ďalší herci. Dokonca už rokujú s televíznymi spoločnosťami.


Jennifer Aniston tvrdí, že sľubovaný návrat legendárneho seriálu Priatelia je vraj opäť o niečo bližšie. Predstaviteľka Rachel nedávno v jednej z americký talk show vyhlásila, že sa na "niečom" pracuje, zatiaľ ale nie je jasné, čo to "niečo" je. Takéto slová logicky nenechali fanúšikov v kľude. Všetkých zaujímalo, o čom je vlastne reč.

Podľa dostupných informácií celé pôvodné herecké obsadenie sitcomu konzultuje o ďalšom priebehu serialu. Bližšie podrobnosti ale nie sú známe. Mohlo by ísť napríklad. O formu, kde by herci rozprávali historky z natáčania. Warner Bros aj HBO Max zatiaľ odmietajú čokoľvek komentovať.

Práve HBO si celkom nedávno zaistilo práva na streamovanie všetkých starých epizód seriálu vo svojej novej internetovej televízií, ktorá bude spustená v máji budúceho roka. Jej zámerom je doplniť archív repríz o niečo nové.

Teraz nezostáva nič iné než dúfať, že sa Priatelia opäť objavia na obrazovke v akejkoľvek forme, dopadne to snáď lepšie ako pokračovanie inej slávnej show z 90. rokov, seriálu Beverly Hills 90210. Diváci sa dočkali len jedného radu nových dielov.

Koniec Hollywoodskeho romániku? Jennifer Aniston si našla už za Pitta náhradu
Herečka Jennifer Aniston známa zo seriálu Priatelia je najčastejšie prepieraná v súvislosti so svojím expartnerom Bradom Pittom. Zahraničné médiá donekonečna tvrdia, že sa k sebe obaja herci vrátili, čo bolo niekoľkokrát vyvrátené. Teraz sa... Čítať ďalej
29 | 10 | 2019 | Žaneta Hurbanová