Jasmina Alagič s ochrankou na akcií v prahe! Na otázky bola až moc háklivá!
13 | 11 | 2019 I Žaneta Hurbanová

Slovenská moderátorka Jasmina Alagičová (30) dorazila po dlhej dobe do Prahy na akciu. To sa ale neobišlo bez prísnych opatrení, ktoré nemajú ani svetové hviezdy! Ochranka strážila, aké dostáva otázky, a keď došlo na syna, onemela.


" Zodpovedať budem iba na otázky okolo kozmetiky, na nič iné ," hlásila Alagičová hneď v úvode rozhovoru. Problém nastal v momente, keď sa jej denník Blesk opýtal, kde má syna Sanela a kto sa o neho momentálne stará. " To bola posledná otázka, na ďalšie sa už nepýtajte ," dostalo sa Blesku odpovede a za mlčiacu moderátorku začala odpovedať ochranka. Jasmina len lapala po dychu a rozdávala kŕčovité výrazy.

Hviezdne maniere, ktoré predviedla v centre Prahy, boli na slovenské pomery nevídané. Viac slušného správania a pokory by slovenskej kráske rozhodne pristalo viac!



Na móle predviedla jej návrhárke Jane Pištějovéj (43) najslávnejšia Miss Slovenska Andrea Verešová (39). Práve na jej krivky boli šaty ušité a padli jej ako uliate.

Koniec Hollywoodskeho romániku? Jennifer Aniston si našla už za Pitta náhradu
Herečka Jennifer Aniston známa zo seriálu Priatelia je najčastejšie prepieraná v súvislosti so svojím expartnerom Bradom Pittom. Zahraničné médiá donekonečna tvrdia, že sa k sebe obaja herci vrátili, čo bolo niekoľkokrát vyvrátené. Teraz sa... Čítať ďalej
29 | 10 | 2019 | Žaneta Hurbanová