Ďalší Kočnerov novinár mal byť aj Ivan Čeredejev. Prezrádza to Threema
13 | 11 | 2019 I Gabriel Matta

Sieť novinárov, ktorú mal využívať Marian Kočner a jeho komando, sa rozrastá.


Podľa Kočnerovej komunikácie z aplikácie Threema, vyplýva, že Kočner vedel dostať informácie aj do TA3, či konšpiračných Hlavných správ a na Netky.sk. Threema však prezradila, že do okruhu ľudí z médií, na ktorých mal Kočner vplyv, patril údajne aj Ivan Čeredejev. Komunikácia, ktorú dnes zverejnil denník SME vyplýva, že Peter Tóth a Kočner mu pomohli dostať sa do vedenia týždenníka Plus 7 dní, aby ho mohli potom využívať.


Kuciak mal pravdu. Kočnera usvedčili správy v Threeme
„Technopol sme my,” písal Marian Kočner sudkyni, ktorá v kauze rozhodovala. Jeho komunikácia cez šifrovaciu aplikáciu Threema potvrdila odhalenia Jána Kuciaka. Kočner riadil sieť ľudí pri nepriateľskom prevzatí miliónovej firmy. Informácie... Čítať ďalej
13 | 11 | 2019 | Gabriel Matta

Bývalý šéfredaktor TASR či Národnej obrody, Ivan Čeredejev, sa na konci roka 2017 nečakane stal šéfredaktorom Plus 7 dní. Dlho však nevydržal. Po jeho príchode odmietlo s týždenníkom spolupracovať viacero externých spolupracovníkov. Po troch mesiacoch ho vydavateľstvo News and Media Holding, ktoré patrí Pente, vymenilo. Týždenník začala riadiť zástupkyňa Anka Lučaiová Žitná.