Po prelomení mlčania bossa Černáka to vrie! Najskôr to zlízol Kán, teraz aj Kaštan
12 | 11 | 2019 I S láskavým dovolením Ivana Mega

S láskavým dovolením autora Ivana Mega
Zdroj: Nastope.sk


Mafiánsky boss Mikuláš Černák je za mrežami už roky. Dlho ctil mafiánsku česť a nevypovedal. Po tom, čo sa dozvedel o zrade svojich najbližších, prelomil dlhoročné mlčanie a začal rozprávať o temnej minulosti gangu Černákovcov. Jeho výpoveď najskôr zlomila väz jeho pravej ruke, Jánovi Kánovi, teraz aj trojke gangu, Milošovi Kaštanovi.


Ako blesk z jasného neba preletela minulý týždeň Slovenskom správa o rozsudku nad pravou rukou mafiánskeho bossa, Jánom Kánom. Černákovec si vypočul verdikt, v ktorý veril už málokto. Dostal osem rokov za vraždu v štádiu pokusu. Išlo o popravu poľského milionára Grzegorza Szymaneka, ktorému Kán podľa obžaloby, strelil do hrude. Ranu podľa rozsudku vypálil potom, ako mu sám Černák najprv strelil do úst. Kán dostal osem rokov natvrdo. Rozsudok zatiaľ nie je právoplatný.

Pred súd sa Ján Kán postavil hlavne pre výpoveď bossa Černáka po prelomení jeho mlčania. No a podobne ako Kána, dobehla teraz minulosť aj financmajstra černákovcov Miloša Kaštana. Rovnako ako Kán, doplatil na výpoveď svojho niekdajšieho bossa.
Šesť vrážd pre Kaštana

Miloš Kaštan pod tlakom informácií od Černáka a vykopaných pozostatkov zavraždených ľudí, uzavrel s prokurátorom dohodu o vine a treste. Odobriť ju však ešte musí súd.

Celý článok nájdete na portáli: nastope.sk