Michael Schumacher: Jeho žena Corinna prehovorila!

Schumacher je už viac ako päť a pol roka mimo od zraku zvedavých ľudí a médií. Od incidentu na lyžiach s ním hovorilo len veľmi málo ľudí a takmer nikto nevie, ako na tom slávny pilot Formuly 1 dnes skutočne je.


Nie je prekvapujúce, že ani jeho manželka neprezradila viac podrobností. Naopak spomínala na to, čo všetko s Michaelom prežila. "Keď som mala  30, snívala som o tom, že budem mať koňa. Michael so mnou zaletel do Dubaja, aby sme sa na nejakého pozreli," povedala Corinna.

Ich dcéra Gina Maria prezradila jedno z Michaelových tajomstiev. Tvrdí, že jej otec bol rád, že dáva koňom prednosť pred autami. "Tie zavrieš do garáže, ale o kone sa musíš starať stále," uviedla.

5. december 2019. Deň, kedy svet po prvýkrát od osudnej nehody, ku ktorej došlo v roku 2013, videl legendárneho pilota Formuly 1 Michaela Schumachera. Informácie nielen o jeho kariére, ale aj o súčasnom zdravotnom stave, by mal priniesť dokument s názvom Schumacher. A fanúšikovia neprestávajú veriť, že sa v ňom objaví aj on sám.

Taliansky prokurátor spochybňuje rozpustenie vyšetrovacieho tímu Kuciak
11 | 11 | 2019 | TASR


To zatiaľ nie je úplne isté a nepotvrdili to ani sami tvorcovia, ktorí sa však snažia, aby sa v ňom pretekár aspoň krátko mihol. Bývalý šéf F1 Bernie Ecclestone, ktorý sa na dokumente podieľa, ale už skôr prezradil, že snímka bude obsahovať zábery samotného Schumachera u neho doma s rodinou - vôbec prvýkrát od nehody na lyžiach.

Súčasťou filmu budú aj rozhovory s jeho najbližšími - manželkou Corinnou, otcom Rolfom a deťmi Gino-Máriou a Mickom, ktorí si inak svoje súkromie maximálne strážia. A spolu s tým, ako natáčanie postupuje, objavujú sa nové a nové informácie o závodnej legende.

Zahraničné média tvrdí, že Corinna v dokumente ocení Michaela za to, že s vážnymi následky nehody neprestáva bojovať. "Michael je bojovník a nevzdá sa," tvrdí jeho žena. Nemecké média sa na zdravotný stav pýtali aj samotného Bernieho Ecclestona, ten ale už tak dobré správy nemal.

Gál nesúhlasí s návrhom SNS o pedofílii, hovorí, že tresty už existujú
Minister spravodlivosti Gábor Gál (Most-Híd) nesúhlasí so zavedením novej skutkovej podstaty týkajúcej sa pedofílie, zoofílie či nekrofílie do Trestného zákona, ktorú navrhuje skupina poslancov za koaličnú SNS. Vyplýva to z jeho stanoviska v... Čítať ďalej
12 | 11 | 2019 | TASR


"V tejto chvíli nie je s nami," uviedol s tým, že "keď sa jeho stav lepší, zvládne odpovedať na položené otázky." Neurčitá odpoveď sa dá vyložiť rôzne, nahráva ale domnienke, že zdravotný stav pretekára je premenlivý a nie vždy je schopný vnímať a komunikovať.

Doteraz sa malo za to, že Schumacher síce nechodí a nehovorí, je ale schopný vnímať svet okolo seba. Jeden zo Schumacherových príbuzných totiž médiám pred časom povedal, že jazdec sám nie je schopný pohybu, napriek tomu vraj ale nejakým spôsobom s okolím komunikuje.

"Keď Michaela vezmete na invalidný vozík a posadíte ho pred krásne panoráma hôr s výhľadom na jazero, niekedy plače," uviedol zdroj s tým, že bývalý jazdec prejavuje v určitých situáciách emócie.