Učiteľka bola zatknutá potom, čo dobila svojho študenta (BRUTÁLNE VIDEO)
09 | 11 | 2019 I Marek Molnár

Náhradná učiteľka na strednej škole v americkom meste Kyle v štáte Texas bola obvinená z prehnaného útoku potom, čo dobila 15-ročného študenta. Učiteľka bola samozrejme prepustená zo svojho zamestnania.


K incidentu došlo na Lehman High School v piatok tesne pred 16:00 miestneho času. 32-ročná Tiffani Shadell Lankfordová sa hádala so svojim študentom a nakoniec to skončilo brutálnou bitkou. Niekoľko študentov v triede natáčalo túto násilnú hádku.

Upozornenie. Zábery nie sú vhodné pre citlivé povahy.



Kancelária miestneho šerifa uviedla, že jej zamestnanci boli povolaní kvôli údajnému útoku na pozemku školy. Po rozhovoroch s niekoľkými študentami a po preskúmaní záberov učiteľku zatkli a obvinili ju z napadnutia druhého stupňa.

Otec napadnutého študenta ho vzal do nemocnice, prehlásila kancelária miestneho šerifa bez toho, aby poskytla ďalšie podrobnosti o jeho stave.

Vo vyhlásení uverejnenom na Facebooku riaditeľ školy Karen Zuniga uviedol, že učiteľka bola prepustená a že „za žiadnych okolností toto správanie nebude tolerované na Lehman High School“.

Oddané domáce zviera zachránilo batoľa pred pádom zo schodov (VIDEO)
Nebojácna mačka v Kolumbií zachránila batoľa pred škaredým pádom zo schodov, pričom celá situácia bola zaznamenaná na videu, ktoré sa teraz rýchlo šíri po internete. Čítať ďalej
09 | 11 | 2019 | Marek Molnár