MIMORIADNE: Bödör pri jednom stole s mužom od "Piťovcov" a pravou rukou ministra!
09 | 11 | 2019 I René Skalný
Kočner je síce v base, ale karavána ide ďalej. Norbert Bödör, má napriek kauzám aj naďalej blízko k ľuďom z podsvetia, ale aj k vysokým štátnym úradníkom. Pri stretnutiach sedia doslova vedľa seba. Niet sa čomu diviť, ich rodinná "sbs-ka" Bonul vytiahla za svoje služby z peňazí daňových poplatníkov doslova milióny eur.

Zase tie náhody. Norbert Bödör sa nedávno v zdanlivom súkromí jedného z bratislavských hotelov stretol so zaujímavou partiou. Tomáš Rajecký, je totižto mužom pochybnej povesti, ktorého mafiánske zoznamy spájali s neslávne známou zločineckou skupinou "Piťovcov".

Norbert Bödör upratuje svoje majetky. Trvalý pobyt v Dubaji a najnovšie ruší aj bezpodielové spoluvlastníctvo s manželkou
Norbert Bödör si najskôr prehlásil trvalý pobyt do Dubaja a teraz ruší aj bezpodielové spoluvlastníctvo s manželkou. Robí tak aj napriek tomu, že sa spolu nerozvádzajú. Čítať ďalej
09 | 11 | 2019 | Gabriel Matta


Rajecký sa kedysi pohyboval v blízkosti mafiána Juraja Ondrejčáka alias Piťa. Bolo to v časoch, keď sa členovia skupiny "Piťovcov" alebo aj on sám arogantne premávali po Bratislave na géčkových Mercedesoch. Odetí vo vojenskom vzbudzovali hrôzu vždy, keď vstúpili do ktoréhosi obchodného centra, ale problém nemali ani s osobným vybavením účtov. Napríklad s novinármi, ktorí nepísali práve tak, ako by sa piťovcom páčilo. Občas sa na takú schôdzku vybral priamo ich šéf, ktorý rád diskutoval o správnom chápaní spravodlivosti na Slovensku.

Zdroj: Plus 7 Dní


Pokiaľ pominieme fakt, že Bödör je príbuzným bývalého policajného prezidenta Tibora Gašpara a sám je známy ako človek, ktorý má vynikajúce kontakty na najvyšších miestach v Policajnom zbore, niekto by mohol namietať, že je to jeho súkromná vec.

Bohužiaľ, ich rodinná bezpečnostná služba Bonul žije zo zákaziek, vďaka ktorým Bödörovci chránia kľúčové štátne inštitúcie. Norbert Bödör je synom šéfa bezpečnostnej služby Bonul Miroslava Bödöra.

Za vlády Smeru je Bonul mimoriadne úspešný pri získavaní miliónových štátnych zákaziek. Strážil Slovenskú poštu, ministerstvo hospodárstva, Sociálnu poisťovňu, Všeobecnú zdravotnú poisťovňu a ďalšie štátne podniky. Na výročných večierkoch Bonulu opakovane s príhovorom pred zamestnancami firmy vystúpil šéf Smeru a vtedajší premiér Robert Fico. Informuje Denník SME.

"Náš človek" priamo v centre vyšetrovania vraždy Kuciaka? Bödör lieta v poriadnych problémoch!
Plus JEDEN DEŇ informuje o prepojeniach polície a Norberta Bödöra v súvislosti s vyšetrovaním vraždy novinára Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej. Čítať ďalej
10 | 08 | 2019 | Peter Bachan


Vráťme sa ale späť k spomínanému stretnutiu. K hotelu znenazdajky prichádza vládnu limuzína. Z nej vystupuje Viktor Lehotzký, toho času generálny tajomník služobného úradu ministerstva hospodárstva. To je funkcia, ktorá by sa zjednodušene dala nazvať "pravou rukou" ministra, v tomto prípade Petra Žigu zo SMER-u.

Čuduj sa svete, Lehotzký tam bol vraj len náhodou; „išlo o krátke náhodné stretnutie v reštaurácii, ktorá sídli v hoteli,“ tvrdí vysokopostavený štátny úradník. S Bödörom sa vraj po­znajú už viac ako 15 rokov a rozprávali sa čisto neformálne a zdvorilostne.

Možno preto sa Lehotzký s Bödörom aj Rajeckým zdvorilo pozdravil a poslušne čakal niekoľko minút pri vedľajšom stole, aby mu pán Bödör mladší venoval svoj čas. Debatovali spolu asi desať minút. Potom sa zdvihol a odišiel. Nitriansky podnikateľ tak urobil krátko po ňom.

ČO JE ZA TÝM? Sociálna poisťovňa zverejnila presné trasy a časy presunov peňazí, ktoré pre ňu preváža Bonul
Týždenník Plus 7 Dní upozornil na zaujímavosť, ktorá sa opäť týka médiami už dlho omieľanej bezpečnostnej firmy Bonul, ktorú majú pod palcom Bödörovci. Čítať ďalej
28 | 09 | 2019 | Peter Bachan


Ako dodáva portál Pluska, SBS Bonul je v rezorte hospodárstva a jemu podriadených podnikoch roky hlboko zakorenená. Od roku 2011 zinkasovala priamo od ministerstva vyše 3,5 milióna eur. Najmä za stráženie, rôzne servisné práce, dátové prepojenia či dochádzkový a kamerový systém.

Faktúry pritom posiela pravidelne ďalej, ročne priemerne za 450-tisíc eur. Ďalších 6,7 milióna eur vydoloval Bonul z Transpetrolu, ktorého jediným akcionárom je práve ministerstvo hospodárstva. Milióny eur Transpetrol nalial aj iným nitrianskym firmám blízkym Bödörovcom - eseročka BEST STAV získala zmluvy takmer na 4 milióny a B & R Construction na 4,1 milióna eur. Služby Bonulu využila aj štátna spoločnosť MH Invest II. Za 16-mesačné stráženie mu vyplatila dovedna 180-tisíc eur.