ŠOK: Lady Gaga sa psychicky zrútila. Mesiace opakovaného znásilňovania!
08 | 11 | 2019 I Žaneta Hurbanová

Speváčka Lady Gaga pôsobí ako typ človeka, ktorého len tak niečo nerozhodí. Lenže ani ona nie je z kameňa, a momentálne priznala, že má za sebou psychické zrútenie! Kvôli traume z minulosti.


Predstaviteľka hlavnej úlohy v oscarovej snímke Zrodila sa hviezda odtajnila temné kúty svojej minulosti. Ako devätnásťročnú ju vraj znásilnili, s čím sa vyrovnáva vlastne dodnes. "Rezal som sa pomerne dlhú dobu. Ubližovala som si a prestala som s tým, až keď som si uvedomila, že to robím, aby si niekto všimol moje bolesti. Stojí ma to veľa síl, ale som vďačná, že už to nerobím, " prehovorila Gaga v novom dokumente, ako sa sebepoškozovala.

Tým sa snažila vyrovnať s drsným osudom. "Keď strčíte ruky do misky s ľadom, váš nervový systém utrpí šok a vráti vás to do reality," objasňovala s tým, že ani dnes ale nie je celkom v poriadku. "Mám posttraumatický syndróm a trpím chronickou bolesťou. Neuropatická bolesť je reakciou na traumu a je neoddeliteľnou súčasťou môjho života. Vracia sa každý týždeň. Beriem lieky. Mám lekára. Takto přežívám, " šokovala svojich fanúšikov.

"Moja reakcia na traumu sa prejavuje intenzívnou bolesťou, je to v skutočnosti rovnaký pocit, ktorý som mala, keď ma vyhodili na rohu ulice po mesiacoch opakovaného znásilňovania. Raz som sa z toho zrútila, "objasnila s tým, že bola vtedy prevezená na pohotovosť. "Kričala som v bolestiach, bola som úplne bez seba. Zavolali psychiatra a ten mi dal lieky na upokojenie."

Angelina Jolie: Na pokraji zúfalstva! Manžel Brad Pitt jej ničí život
Angelina Jolie (44) by sa rada natrvalo odsťahovala z Ameriky do zámoria (zrejme do Európy), ale nechce jej to dovoliť jej ešte stáli manžel Brad Pitt (55). Čítať ďalej
07 | 11 | 2019 | Žaneta Hurbanová