Pokrytec Harabin: Mistríka sudca obvinil z protiprávneho konania, dnes robí sám to isté!
08 | 11 | 2019 I Magda Danková
Ilegálna volebná kampaň? Ak by lídra strany vlasť dnes súdil sudca s rovnakým právnym názorom, Harabin by mal byť podľa vlastnej logiky trestne stíhaný za marenie prípravy a priebehu volieb a referenda. Informujú Aktuality.sk.

Štefan Harabin pred prezidentskými voľbami viackrát vyhlásil, že z princípu nebude využívať vonkajšiu reklamu. Billboardy vtedy označoval za dôkaz korupcie. Svojho protikandidáta Roberta Mistríka sudca dokonca obvinil, že sa dopúšťa trestnej činnosti. Dnes robí Harabin doslova to isté.

Sudcovská rada Najvyššieho súdu preveruje, či je strana Vlasť zaregistrovaná a či je Harabin líder kandidátky. Dôvodom je vystúpenie sudcu v politickej relácii
Sudcovská rada Najvyššieho súdu Slovenskej republiky preveruje, či je politická strana Vlasť už oficiálne zaregistrovaná a či je ako jej štatutárny orgán zapísaný Štefan Harabin. Skúma tiež, či je Harabin registrovaný ako volebný líder kandidátky... Čítať ďalej
05 | 11 | 2019 | SITA


"Garantujem všetkým občanom SR, všetkým, že ani jeden billboard nebudem mať. Pretože billboardy a peniaze je základ korupcie pre výkon funkcie prezidenta. To je základ." Vyjadril sa sudca Najvyššieho súdu ešte pred prezidentskými voľbami pre YouTube kanál "Občianska televízia".

V súvislosti s Robertom Mistríkom Harabin vo vyjadreniach pritvrdil. "Tu môže ísť aj o trestnú činnosť. Veď to máme osobitný skutkovú podstatu - príprava a marenie volieb napríklad." Priznáva známy sudca. "...Veď on má plagáty, že on bude dobrý nový prezident a kampaň začína presne v určitom období podľa zákona. A mimo toho obdobia, aj billboardová je za-ká-za-ná!" Zdôrazňuje Štefan Harabin jemu typickým slabikovaním.

Komediant Harabin: Sudca Najvyššieho súdu si "kopol" do Danka!
Snáď najznámejší slovenský sudca a "víťaz" prezidentských volieb si najnovšie zobral za cieľ Andreja Danka. Líder strany Vlasť si robí verejne posmešky z predsedu parlamentu, pričom mu pripisuje na vrub najnovší prešľap jeho strany. Dôvodom je, že... Čítať ďalej
04 | 11 | 2019 | René Skalný


Každopádne, odbornú erudíciu sudcu Najvyššieho súdu si netrúfame spochybňovať. Ak má Harabinov právny názor váhu, prečo sa na nás po celom Slovensku úsmevom Mony Lisy prihovárajú jeho papieroví dvojníci?

Nie len to, že Harabinova masívna kampaň lemuje slovenské cesty mimo času, v akom to zákon umožňuje. Z billboardov sa rovnako nedozvieme, kto billbordy a megabordy, každý rádovo v stovkách až tisícov eur platí. A to je pre voličov nemenej dôležitá otázka.

Tajomní sponzori Harabina, alebo ako sa stať kuričom (Gabriel Matta)
Štefan Harabin zmenil správanie, s Lexovcami sa pohádal a už má aj billboardy. Čítať ďalej
03 | 11 | 2019 | Gabriel Matta


Vzhľadom k strane "jedného muža", kde doteraz nie je presne známa kandidátka ani volebný program to je zarážajúce. Najmä ak hovoríme o sudcovi Najvyššieho súdu, ktorý sa rád chváli tým, že v oblasti práva "nemôže prehrať". Harabin na otázky aktualít k tejto téme žiaľ neodpovedal.