Monica zo seriálu "Priatelia" si zašla po rokoch na rande s Chandlerom! Ďalší románik?
08 | 11 | 2019 I Žaneta Hurbanová

Nebolo vtipnejšieho paru než Chandlera s Monicou v seriáli Priatelia, z ktorých sa v priebehu epizód stali postupne milenci, partneri a nakoniec aj manželský pár. Teraz sa herečka Courteney Coxová (55) pochválila fotkou z rande s Matthewom Perrym (50).


Od prvého natáčania ubehlo neskutočných 25 rokov. A tak nie je divu, že herci z celosvetovo extrémne populárneho seriálu Priatelia za tú dobu trošičku zostarli. Predstaviteľke puntičkárskej hyperaktívne Monicy Gellerovej v podaní Courteney Cox to ale stále sekne.

To predstaviteľ Chandlera Binga, Matthew Perry , vyzerá o niečo unavenejšie. Niet divu, herec sa nikdy tak úplne netajil tým, že počas svojho života (vrátane rokov natáčanie seriálu) bojoval s rôznymi závislosťami - od alkoholu cez lieky až k tvrdším drogám.



Jedno je ale isté. Ako manželský pár v Priateľoch boli Monica s Chandlerom jednoducho dokonalí a dodnes v reprízach bavia milióny fanúšikov po celom svete. Asi každý bude súhlasiť s tým, že je to jeden z mála televíznych počinov, ktorý sa najskôr nikdy neomrzí. Rovnako ako pohľad na starnúcich hercov, ktorí aj po toľkých rokoch zostali skutočnými priateľmi.

David Beckham a Monika zo seriálu "Priatelia" spolu vo vírivke! Čo majú v pláne mnohých šokuje
Má za sebou "šteky" v niekoľkých filmoch, vystupoval v rade dokumentov či televíznych show. A teraz si David Beckham (44) užije rolu aj v seriáli. Konkrétne v kritikmi oceňovanej a miliónmi divákov milovanej Takej modernej rodinke. Čítať ďalej
27 | 10 | 2019 | Ján Prokop


Dôkazom toho je aj najnovšia fotka predstaviteľky Monicy, ktorá si vyrazila na rande so svojou seriálovoú láskou. "Hádajte, s kým som dnes bola na obede. JA VIEM! Mohla by som byť šťastnejšia? " Napísala Courteney k spoločnej selfie s Matthewom Perrym.

Netrvalo dlho a takmer romanticku snímku okomentovala aj Jennifer Aniston (50) a Lisa Kudrowová (56). "Matty! Milujem vás, ľudí, " napísala seriálová Rachel, ktorá sa stala súčasťou instagramového sveta len pred troma týždňami a už sa môže pochváliť bezmála 19 miliónmi sledujúcimi. "Takéto šťastie!" Komentovala príspevok seriálová Phoebe.

David Schwimmer (53) alias Ross Geller a Matt LeBlanc (52), ktorý sa v seriáli blysol ako nie veľmi bystrý lovec žien Joey Tribbiani, fotku nekomentovali.

Veľký návrat seriálu Priatelia? Jennifer Aniston prezradila, "na niečom pracujeme"
Hoci sa snaží propagovať nový seriál The Morning Show, Jennifer Aniston (50) dostáva neustále otázky ohľadom Priateľov. Teraz prezradila, že s kolegami z legendárneho sitcomu na niečom pracujú. Čo konkrétne to bude, však nepovedala. Čítať ďalej
31 | 10 | 2019 | Žaneta Hurbanová