Hviezda Harryho Pottera sa vydala za syna zakladateľa Playboya!
06 | 11 | 2019 I Žaneta Hurbanová

Pôvabná Scarlett Byrneová (29), ktorú preslávila rola Pansy Parkinsonovej v sérii filmov o Harry Potterovi, už nie je slobodná! Vydala sa totiž za Coopera Hefnera (28), syna zakladateľa legendárneho Playboya.


Zamilované hrdličky si povedali po zásnubách, ktoré trvali dlhé štyri roky, svoje áno počas súkromného a skromného obradu v Kalifornii, rovno sľúbili verejnosti, že chystajú veľkolepú svadobnú hostinu a oslavu.

"Cooper a ja vám s radosťou oznamujeme, že sú z nás oficiálne manželia. Svadba, na ktorej to oslávime s najbližšími priateľmi a rodinou, bude v nasledujúcich mesiacoch, " uviedla na sociálnej sieti filmová kamarátka Draca Malfoya Pansy.

"Milujem ťa, Cooper. Som pyšná na to, že môžem stáť po tvojom boku ako tvoja partnerka, kamarátka aj manželka, " doplnila ešte Scarlett, ktorá si po svadbe zmenila už aj meno na Hefnerova. Přivdala sa tak do vplyvnej a bohatej rodiny, keďže jej svokor, miliardár Hugh Hefner, stál pri zrode časopisu Playboy, pre ktorý sa vyzliekli nielen hviezdy ako Cindy Crawfordová (53) či Madonna (61), ale tiež aj sama nevesta Hughova syna Coopera.

Ten predtým pôsobil ako kreatívny riaditeľ Playboya. Syn Hefnera, ktorý v roku 2017 zomrel, a jeho druhej manželky, playmate a modelky Kimberley Conradovej (57), ale tento rok v apríli 2019 založil vlastnú mediálnu spoločnosť Hefner Media Corporation.

Angelina Jolie v ohrození života: Bomba pri natáčaní nového filmu!
Vo filmoch sú superhrdinovia, ale hrajú ich predsa len ľudia, a tak keď sa objaví nebezpečenstvo, radšej sa vzdalia. Ako napríklad Angelina Jolie (44) a Richard Madden (33). Čítať ďalej
05 | 11 | 2019 | Žaneta Hurbanová