VIDEO: "Ako 6 ročná som bola znásilnená premiérom jednej veľkej európskej krajiny"
01 | 11 | 2019 I Magda Danková

Belgičanka Anneke Lucas bola ako 6 ročná predaná vlastnou matkou za sexuálnu otrokyňu. Ďalších 6 rokov strávila v zajatí tajnej medzinárodnej siete pedofilov. Prežila a utiekla šťastnou náhodou. Členmi elitnej pedofilnej siete boli najvplyvnejší ľudia z politiky aj šoubiznisu. Tvrdí pani Lucas v rozhovore pre DVTV.  


S traumou sa vyrovnávam celý život, mlčala som 40 rokov. Mala som šťastie, že som bola zachránená. Hlavou celej siete bol vtedajší minister národnej obrany Belgicka. Vysvetľuje Lucas s tým, že išlo o celosvetovú sieť najvyšších predstaviteľov. Členmi siete boli veľmi vplyvní ľudia, alebo takí, ktorí sa nimi chceli stať:

"Bolo mi vtedy niečo medzi 6 až 11 rokov. A bola som znásilnená viac ako 200 mužmi. Ja som im bola poskytnutá ako špeciálna "vec". Keď sa postupne stali súčasťou tej elity, onej smotánky hore, toho exkluzívneho klubu, boli na svojej kariérnej ceste nahor. Snažili sa postúpiť cestou hore v systéme." Spomína Lucas na udalosti, ktoré sa len ťažko počúvajú.

https://www.hlavnydennik.sk/2019/08/11/skandal-v-kralovskej-rodine-syn-alzbety-ii-figuruje-v-zaznamoch-o-pedofilnych-obchodoch-epsteina-%e2%80%a0-66/

"Vo chvíli, keď sa dostali ku mne, už boli kompromitovaní.Obvykle trošku staršími dievčatami ako ja. Až potom boli mladšie a mladšie... Takže sa opili, dostali patnásťročné dievča a nahrávali ich pritom. Potom na nich mali materiály, vedeli, že urobili niečo ilegálne. Keď postúpili ku mne, bola som tak mladá, že nikto z nich nemohol predstierať, že nešlo o malé dieťa." Vysvetľuje mrazivé praktiky pani Lucas.

"Boli nakrúcaní alebo fotografovaní a tieto materiály boli založené do ich zložiek. Takže sa z nich mohli stať dobré figúrky v politickom systéme. Pretože tieto dôkazy vlastnili ľudia, ktorí celú sieť organizovali. Materiály mohli byť rôzne predávané ostatným alebo inak používané a títo ľudia mohli byť posunutí do rôznych pozícií tak, aby robili to, čo im nariadili tí, čo majú reálnu moc." Priznáva žena, ktorá o svojej traume nedávno prehovorila v Prahe na podporu organizácie Sociálna klinika.

Piloti „Lolita Expresu“ budú svedčiť v procese s milionárom Epsteinom, zatknutom za obchodovanie s ľuďmi a pedofíliu
Piloti, ktorí lietali pre sexuálneho delikventa, milionára Jeffreyho Epsteina v jeho súkromných lietadlách, vrátane neslávne známeho Lolita Express s jeho údajnými mladými obeťami a húfom celebrít po celom svete, boli predvolaní na... Čítať ďalej
27 | 07 | 2019 | Imrich Kovačič


"Hlavou celej siete bol vtedajší minister národnej obrany Belgicka. A on sa vtedy prostredníctvom detí prepojil s mocnými mužmi po celom svete. Bola som predaná do Spojených štátov, bola som znásilnená Rusom, bola som znásilnená premiérom jednej veľkej európskej krajiny. Bola to vlastne celosvetová sieť vedúcich predstaviteľov sveta a tých, ktorí ich ovplyvňovali". Povedala v rozhovore pre DVTV Anneke Lucas.