Maroš Kramár ma už toho plné zuby! Stvárňovať mafiánsku úlohu pripomínajúcu Kočnera sa mu naozaj hnusí
24 | 10 | 2019 I Ján Prokop

Slovenský herec Maroš Kramár (60) sa sťažuje, že sa z neho pomaly, ale isto stáva "herec jednej role". V seriáli Za sklom totiž stvárňuje mafiána tak presvedčivo, že sa s ním všetci novinári nechcú baviť už o ničom inom!


Hviezda slovenského seriálu TV JOJ Za sklom Maroš Kramár je údajne vytočený z úlohy mafiánskeho kmotra, zákerného Voznera. Aj keď ju nepovažuje za svoje herecké "majstrovské dielo", jeho úloha je strhujúca. Ide totiž o muža, ktorému je v reálnom svete predobrazom škandalózny podnikateľ Marian Kočner (56), bohatý podnikateľ zapletený do kauzy zavraždeného novinára Jána Kuciaka († 27) a jeho snúbenice. A pretože okolo tohoto človeka je rušno, poriadnú dávku publicity dostáva aj Kramár. A ten z toho dobré pocity fakt nemá!

Tvorcovia seriálu Za sklom sa inšpirovali kauzami a postavičkami, ktoré ťahajú za nitky na slovensku. Nemuseli si ani vymýšľať, len skrátka ukazujú dychtivým divákom zvrátený svet plný peňazí, politickej moci, mafiánskych praktík, podvodov a zločinov najhrubšieho zrna. Tretia séria projektu mapuje situáciu okolo vraždy mladého investigatívneho reportéra.

Studenková si servítku pred ústa nedáva! Svojej dcére povedala toto "Milujem ťa, ale život si od teba zničiť nenechám"
Slovenská herečka, ktorá bola jednou z hviezd komédie S tebou ma baví svet, Zdena Studenková (65) je rozvedená. Po tom čo manžela vymenila za mladšieho speváka Braňa Kostku (48), svojej trinásťročnej dcére Simone (39) dala jasne najavo, čo ju... Čítať ďalej
17 | 10 | 2019 | Ján Prokop


Kramár ma toho už plné zuby. "Viete čo, mne už celý Vozner a celý Kočner skutočne lezie na nervy. Všetci sa ma na neho pýtajú, novinári, televízia, všetkých zaujíma, čo na neho hovorím a ako sa mi ten človek hrá," povzdychol si pre slovenský magazín Šarm.

Stvárniť takého netvora je pre Maroša Kramára príliš vyčerpávajúce, a to aj napriek tomu, že nejde o prvú úlohu kde Kramár stvárňoval "záporáka". Na divadelných doskách aj na televíznych obrazovkách si zahral už nejedného zloducha, táto rola je však o to viac horká, že vychádza zo skutočnosti. "Štve ma, čo sa deje na slovensku, to čo sa každý deň dozvedáme. Je to hrozné," doplnil Kramár.

Na úlohu sa pritom pôvodne tešil. "Dlho sa s niečím takým otáľal, ľudia sa báli, a ja som strašne rád, že sa to konečne prestáva diať. A že sme schopní neagresívne vyjadriť svoj názor," pochvaľoval si začiatkom leta v rozhovore pre Topky.sk.

Jiřina Bohdalová o Gottovi: "Veľmi často naletel podvodníkom!"
Bol to dobrák, no niekedy aj Majster Karel Gott naletel! Jiřina Bohdalová vyhlásila pred týždňom vo svojej reči na zádušnej omši, že častokrát naletel podvodníkom. Celkom iste mala namysli aj podnikateľa Miroslava Provodu a zastreleného kráľa... Čítať ďalej
21 | 10 | 2019 | Ján Prokop