Totálna katastrofa! William u Kate absolútne pohorel
23 | 10 | 2019 I Imrich Kovačič

Vo vojne by si William asi viedol výborne. Britániu reprezentuje ako budúci kráľ zatiaľ na jednotku. Pustiť však princa Williama do kuchyne je vraj ale hotová hrôza. Jeho žena od neho vlastnoručne uvarenú večeru už preto radšej vôbec neočakáva.


S tajomstvom, ako príšerne pohorel pri príprave lasagní pre vojvodkyňu Kate, sa zveril talianskej šéfkuchárke Giada de Lurentiisovej počas návštevy kráľovského páru v americkej Kalifornii. Odborníčku na jedlo preto požiadal o radu.

Vojvoda a vojvodkyňa z Cambridge sa v roku 2011 zúčastnili charitatívnej akcie v Los Angeles v americkej Kalifornii. Po celý čas si užívali jedlo, ktoré im pripravovala šéfkuchárka Giada de Laurentiisová. Tá pochádza z Talianska a už niekoľko rokov žije v Amerike. Natočila rad svojich relácií o varení, získala veľa cien a napísala niekoľko kuchárskych knižiek.

Práve počas jedla, ktoré pre nich Giada pripravila, zmienil William svoju nehodu pri varení. "Nikdy nezabudnem na princa Williama, ktorý prišiel ku mne a povedal mi o katastrofálnych lasagniach, ktoré urobil, a požiadal ma o radu," spomínala Laurentiisová na nečakané priznanie budúceho britského kráľa.

Princ však asi nemusí veľmi variť, keďže na kráľovskom dvore zamestnávajú naozaj špičkových kuchárov. Ale pravdou je aj to, že láska ide cez žalúdok. Možno však Kate bude v tomto smere zručnejšia.