Liga majstrov bez prekvapení. Vyhrali všetci favoriti včítane Realu Madrid. Zvyšok sa dohrá dnes
23 | 10 | 2019 I Patrik Palko
Vo včerajších zápasoch 3. kola  si polepšili tipéri. V úvodnom dni Ligy majstrov vyhrali všetci favoriti.  Real dal v 18. min. gól  Galatasarayu a tesný výsledok 0:1 udržal. Strelcom zápasu bol Tony Kroos.

Problémy mal aj Juventus, ktorý doma v Allianz Stadium prehrával s Lokomotiv Moskva gólom Mirančuka  od 30. minúty. V priebehu 2. polčasu za 2 minúty otočil skóre Dybala a mohol vystriedať.  Ronaldo nebodoval.

PSG je v dobrej forme a deklasoval domáci Club Bruggy vysoko 5:0. Rozhodlo sa však až v druhom polčase. Ďalšiu päťku dostala Crvena Zvezda Belehrad. Tam bolo „vymaľované“ už v prvom polčase. Päť gólov dal aj Manchester City Atalante. Aquuero dal dva góly a Sterling dal hetrik.

Päť gólov taktiež padlo na Olympiakose v Georgios Karaiskaks Stadium. Úspešným dvojgólovým strelcom Bayernu Mníchov bol Poliak Lewandovki.

Zápas Atletika Madrid s nemeckým Leverkusenom rozhodol jediným gólom Morata v 78. minúte. Tréner Simeone prežíval zápas, ako je zvykom, na nohách poskakovaním okolo postrannej čiary.

Jediná remíza bola v zápase Šachtaru Doneck s Dinamom Záhreb (2:2), keď Dodo zachraňoval v 75. minúte domácim aspoň bod.