Princ Harry sa s bratom Williamom moc v láske nemajú. Môže za to vzájomný spor oboch manželiek?
22 | 10 | 2019 I Ján Prokop

Po niekoľkých mesiacoch špekulácií v britských bulvárnych médiách princ Harry (35) prvýkrát priznal, že v jeho vzťahu s bratom Williamom (37) panuje určité napätie. V dokumentárnom filme, ktorý odvysielala stanica ITV, povedal, že sa obaja vydali "rozdielnymi cestami".


Médiá v minulosti špekulovali, že sa princovia odcudzili kvôli vzájomným sporom manželiek. Harryho Meghan v dokumente ITV priznala, že nová rola po boku britského princa nie je jednoduchá. Pred sobášom s Harrym ju vraj priatelia varovali, že jej britský bulvár zničí život.

"Sme v tomto okamihu určite na rozdielnych cestách," povedal Harry v dokumente stanice ITV. Zároveň však dodal, že tu vždy pre Williama bude," rovnako ako ja viem, že on tu bude vždy pre mňa". Isté napätie vo vzťahu s bratom spôsobil podľa neho tlak, ktorému sú členovia kráľovskej rodiny vystavení. "Sme bratia. Vždy budeme bratia," dodal. Súrodenci však podľa neho majú "dobré dni a zlé dni".

V britskej bulvárnej tlači sa už niekoľko mesiacov píše o problémoch vo vzťahu oboch synov následníka britského trónu princa Charlesa. Podľa médií ich spôsobili spory ich manželiek: tridsaťsedemročnej Kate a o rok staršej Meghan. Harry sa s manželkou tento rok na jar odsťahoval z Kensingtonského paláca, ktorý do tej doby obývali spoločne s Williamom a Kate. V júni vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu, ako znie titul Harryho a Meghan, oznámili, že sa chystajú založiť vlastnú nadáciu. Charitatívnu činnosť by tak mohli organizovať nezávisle na Williamovi a Kate.

William a Kate: Hrôzostrašná cesta lietadlom, do cieľa nedorazili! Počas letu mysleli na to najhoršie
Kate (37) a William (37) sa vydali na asi najnáročnejšiu služobnú cestu, akú kedy spoločne zažili, do Pakistanu. V rámci ich bezpečnosti je okolo tisícky policajtov ako strážnych. Tí by ale s nimi na palube lietadla, ktoré kvôli šialenej búrke len... Čítať ďalej
19 | 10 | 2019 | Ján Prokop